Reklama:

adhd (7)

Forum: Rehabilitacja dzieci

gość
25-06-2008, 18:12:00

mój syn ma adhd nie mogę z nim sobie poradzić co robić?
gość
13-12-2009, 15:52:04

Znalazłam w sieci fajną stronkę na temat ADHD. Zawiera dużo przydatnych informacji,które mogą być dla Ciebie użyteczne.
www.pedagog-info.pl
Początkująca
25-03-2010, 07:22:28

witam wszystkich.mam takie pytanie moja coreczka ma 3,5 roku.od pol roku stala sie nadzwyczaj pobudliwa.biega po mieszkaniu z rozpedem,kreci sie w kolko az upadnie,robi dziwaczne smieszne miny i mozna by tu bylo duzo jeszcze pisac.a tak jednym slowem trzeba miec oczy w kolo glowy.wogole nie dociera do niej to co mowie:przestan,uspokuj sie,prosze!!!nie ukrywam ze martwi mnie jej zachowanie,chcialabym wiedziec na co mam zwrocic szczegolna uwage i czy juz powinnam poradzic sie lekarza?
Początkująca
27-06-2010, 18:34:02

proszę napisz troszeczkę więcej o zachowaniu dziecka.Moje dziecko ma 14 lat jest w trakcie diagnostyk,czekam na miejsce w szpitalu.Dziecko od dłuższego czasu bardzo się zmienił jest bardzo pobudliwy,psychotropy zamiast uspakajać wywołują jeszcze większe pobudzenie.Nagminne zaczęły się ucieczki z domu nie wiadomo gdzie i nie wiadomo dokąd.Wyskakuje przez otwarte okno ,pędzi przez pola ,łąki,przeskakuje rzeczki,czy z butami czy bez .Ponadto wszystko niszczy,podrze książki,zeszyty,niszczy jedzenie.Gdy je wszystko w biegu tak jakby ktoś go gonił.Zdaniem lekarza dziecko cierpi na zaburzenia zachowania i emocji połączone z dojrzewaniem oraz cechy autystyczne.
gość
28-06-2010, 21:14:12

64ewa 2010-06-27 20:34:02 proszę napisz troszeczkę więcej o zachowaniu dziecka.Moje dziecko jest bardzo pobudzone wszystko niszczy czy może mieć adhd ponadto ma cechy autystyczne
gość
15-07-2011, 08:44:20

a czy ktos z was stosowal lek o nazwie medikinet ? bardzo jestem ciekawa opinii na temat tego leku
gość
15-07-2011, 08:57:55

moje dziecko zazywa ten lek i w jego przypadku jest bardzo skuteczny. Ale kazde dziecko moze reagowac inaczej.

gość

Dopuszczalne formaty pliku graficznego: jpg, jpeg , png.

Rozmiar zdjęcia nie powinien przekraczać 0.6MB.

Reklama:
Reklama:
Reklama: