Reklama:

Alarmy dźwiękowe w leczeniu moczenia nocnego u dzieci (7)

Forum: Choroby dziecięce

Początkująca
16-03-2006, 09:15:00

ARTYKUŁ: Alarmy dźwiękowe w leczeniu moczenia nocnego u dzieci

kliknij tutaj, aby przeczytać komentowany artykuł
Bogumiła Niedziałek
Początkująca
16-03-2006, 09:15:00

Gorąco polecam alarm DRI-Sleeper, niewielki urządzenie elektroniczne stosowane w leczeniu moczenia nocnego u dzieci owyżej 6 roku życia, u których nie stwierdzono podłoża chorobowego układu moczowego. DRI-Sleeper jest bezpieczny i nieezwykle skuteczny w działaniu. Więcej info na stronie http://www.uclin.pl
Bogumiła Niedziałek
Liderka opinii
19-03-2006, 19:04:00

Witam!
Dziękujemy za informację! Tego rodzaju widomości są niezwykle przydatne zarówno dla rodziców jak i dla lekarzy.

Pozdrawiam!

Agnieszka Krzywicka

Śląskie Centrum Pediatrii w Zabrzu

[ ta wiadomość była poprawiana przez: krzywaga dnia: 19-03-2006 20:04 ]
Pozdrawiam! Agnieszka Krzywicka Ekspert Medforum Śląskie Centrum Pediatrii w Zabrzu
Wtajemniczona
24-03-2006, 13:07:00

Mój syn tez ma taki alarm
Są to majteczki z czujnikiem,i malutki głosniczek na gumce który sie dopina do pizamy .

Jest to troche męczące,ale efekty są rewelacyjne.
6 tygodni stosowania i dziecko budzi sie samo w nocy.
Juz 3 tydzien mamy suche łóżeczko
Syn dumny z siebie ze nie sika i my rodzice tez.
Początkujący
13-11-2008, 22:41:00

Odradzam panstwu zakup alarmu DRI-SLEEPER poniewaz jest on bardzo wadliwy a sprzedawca nie uwzglednia tych wad w gwarancji.Baterie po 2miesiacach nalerzy wymienic koszt 40zl.Sonda, ktora jest oblana guma peka po okolo 3 miesiacach 70zl.
gość
11-11-2009, 12:19:00

Witam wszystkich

Mam do Państwa pytanie a mianowicie czy ktoś z Państwa posiada alarm nocny już zbędny i chciałby odsprzedać? Bardzo chętnie odkupie bo borykamy się z problemem naszego synka i nic nie pomaga... podaje kontakt: myinez@wp.pl
gość
15-12-2010, 12:43:50

My korzystaliśmy z alarmu RODGER z majteczkami sensorycznymi przez około 2 miesiące. Teraz syn śpi w suchym łóżku, a ja jestem szczęśliwa.

gość

Dopuszczalne formaty pliku graficznego: jpg, jpeg , png.

Rozmiar zdjęcia nie powinien przekraczać 0.6MB.

Reklama:
Reklama:
Reklama: