WITAM jestem chlopakiem mam 18 lat,7 marca 19.W wieku 15,5 roku wpadłem w anoreksję miałem w tedy 165 wzrostu.Od czerwca 2013 do końca roku schudlem z 67 do 35kg tragedia .W styczniu trafiłem do szpitala z dużym wyniszczeniem byłem tam do czerwca 2014 czyli rok to trwało wstałem z wagą 44kg później do końca 2014 przybralem do 50 i miałem spokój od tamtej pory czyli 2 lata bujam się z wagą od 50 do 55 teraz 52 ale teraz postanowilem ze koniec tego bo już wystarczająco życia straciłem doszlem tylko do 170 cm wzrostu za ten czas.Jeśli chodzi o badania to morfologia i mocz okej ale hormony tragedia nie wiem czy wszystkie ale testosteron coś ok 200-250ng/dl jak u starego dziadka jestem słaby mimo że już teraz dużo jem .Robiłem jeszcze badanie wieku kostnego wyszło chłopiec 17 lat czyli opóźniony rozwój o prawie 2 lata więc powinienem się dłużej rozwijać chyba? I z tąd pytanie wiem że nie dostanę HGH i wiem że wzrost nie jest jakiś tragiczny ale mi przeszkadza.Brat i ojciec mają po 177 i też chcę mieć coś koło tego.Wiecie gdzie mogę dostać hgh tylko na te chociaż 5 cm wiem że źle zrobiłem i żałuję naprawdę teraz robię co mogę by to naprawić proszę pomóżcie tu reszta hormonów się powinna sama ustabilozowac jak przybiore jeszcze więcej masy też zaczolem ćwiczyć na siłowni i po chorobie już niewiele w głowie zostało ale ten wzrost już możliwe że nie osiągnę taki jak miałem osiągnąć nawet pomimo opoznionego wieku kostego I dlatego że to nie jest pewne chciałbym sobie trochę pomóc naprawdę Góra półroczna kuracja tylko proszę o radę o sposób pozyskania hgh i mniej więcej o ustalenie dziennej dawki