Reklama:

badanie metoda MORA (3)

Forum: Przypadki pediatryczne

Początkujący
26-01-2009, 11:32:00

Dzien Dobry !!
Mam pytanie odnosnie badan metoda MORA . Czy warto robic i czy sa skuteczne ?
Wtajemniczony
26-01-2009, 11:36:00

Treść zablokowana przez moderatora

gość
16-04-2024, 14:57:23

Treść zablokowana przez moderatora

gość

Dopuszczalne formaty pliku graficznego: jpg, jpeg , png.

Rozmiar zdjęcia nie powinien przekraczać 0.6MB.

ZOBACZ INNE DYSKUSJE

gość
Przedwczesne dojrzewanie
Moja córka dostała miesiączkę w wieku 10 lat i 9 miesięcy. Wzrost obecnie 143 cm. Jesteśmy pod opieką endokrynologa ze względu na przedwczesne dojrzewanie płciowe. Wiek kostny przyspieszony o 2 lata. Pani doktor nie chciała hamować dojrzewania pomimo słabego wzrastania, liczyła , że córka urośnie i miesiączka nie nadejdzie tak szybko. Boje się że nie urośnie już więcej. Czy ktoś miał taki przypadek?
Jak dbać o mikroflorę dziecka?
Cześć Forumowicze! Jakie praktyki i strategie stosujecie, aby zadbać o mikroflorę Waszych dzieci? Czy stosujecie jakieś suplementy probiotyczne dla Waszych dzieci? Jeśli tak, jakie są Wasze ulubione produkty, a może macie jakieś sprawdzone domowe sposoby na wprowadzenie korzystnych bakterii do diety dziecka? Chętnie posłuchamy Waszych doświadczeń i pomysłów na pielęgnowanie zdrowej mikroflory u najmłodszych. Podzielcie się swoimi praktykami! Poznaj 4 Lacti Baby, probiotyk bezpieczny dla noworodków i wcześniaków dostępny w postaci łatwych do podania kropli. Przypominamy, że nadal możecie wziąć udział w Quizie i wygrać ciekawe nagrody :-) https://forumginekologiczne.pl/wiadomosc/4-lacti-baby-wez-udzial-w-quizie-i-wygraj-atrakcyjne-nagrody/30990
inhalacje
Czy stosujecie inhalacje przy leczeniu infekcji u swoich dzieci? Słyszałam, że bardzo pomagają nawet przy leczeniu zwykłego kataru? Nie mam na razie inhalatora i zastanawiam się czy warto kupić.
Jak skutecznie zapobiegać atopowemu zapaleniu skóry u dziecka?
Cześć Forumowicze! Jakie praktyki i strategie stosujecie, aby zadbać o mikroflorę Waszych dzieci? Czy macie jakieś sprawdzone metody lub strategie, które pomagają w zapobieganiu atopowego zapalenia skóry u waszych dzieci? Czego należ unikać w diecie dziecka, aby zmniejszyć ryzyko wystąpienia AZS u dzieci. 4 Lacti Baby zawiera 5 mld żywych kultur bakterii Lactobacillus rhamnosus GG (ATCC 53103) w dziennej porcji 5 kropli, zawieszonych w oleju kukurydzianym, które są skuteczne w zapobieganiu atopowemu zapaleniu skóry. Weź udział w quizie i wygraj atrakcyjne nagrody!
Reklama: