Reklama:

bardzo częste i bolesne wzwody u 3 latka (3)

Forum: Przypadki pediatryczne

gość
19-07-2017, 21:05:33

witam,
mój młodszy syn ma zachowania, które nie występowały u starszych, a nawet o takich nie słyszałam, dlatego bardzo mnie martwią. Synek oczywiście zawsze miewał wzwody, jak to chłopcy, ale zwykle były związane z chęcią sikania (np gdy rano wstawał z łóżeczka). Od jakiegoś czasu ma wzwody od kilku do kilkunastu dziennie. Nie są związane z potrzebami fizjologicznymi, a do tego synek mówi, że boli go siusiak, wyciąga go z majteczek i ciągnie za niego lub go uderza, często przy tym z lekka histeryzuje, że on nie chce żeby siusiak był duży, że duży siusiak boli. Dokładnie oglądaliśmy z mężem genitalia najmłodszego syna, nie ma niczego, co mogłoby zaniepokoić. Żadnych zaczerwienień, skórka się zsuwa i główka ładnie się wychyla, nie ma żadnych krostek, plamek, przekrwień, po prostu nic... Nie mam pojęcia o co chodzi, syn jest przez to bardzo nerwowy i ja już też, bo ciągle słyszę płacz i krzyk. Co może być przyczyną?
gość
24-08-2020, 14:01:38

Witam. Mój syna ma to samo. Czy zna już pani powód tych częstych wzwodów?
gość
08-06-2022, 18:43:33

Witam, czy znają Panie przyczynę takiego zachowania? U nas niestety jest to samo

gość

Dopuszczalne formaty pliku graficznego: jpg, jpeg , png.

Rozmiar zdjęcia nie powinien przekraczać 0.6MB.

Reklama:
Reklama:
Reklama: