Reklama:

blizna u dziecka (6)

Forum: Choroby dziecięce

gość
14-12-2017, 12:48:24

Drogie mamy znacie jakieś dobre preparaty na blizny? Córka rozcieła sobie nogę, rana się zagoiła ale została spora blizna, wiem jakie dzieci bywają złośliwe nie chcę zeby się z niej nasmiewały z tego powodu
gość
27-12-2017, 00:20:28

Noscar krem z masy perłowej ale często trzeba wcierać kilka razy dziennie
gość
28-12-2017, 10:23:12

Jak na razie kupiłam w aptece plastry silikonowe sutricon, naklejamy i zobaczymy jak to będzie, opinie dobre o tych plastrach slyszalam, kupiłam te z jakimiś rysunkami, więc córka nie protestuje że musi je nosić, zreszą chyba nawet o nich zapomina, te plasterki sa bardzo cienkie i nawet jak założy legginsy to sie nie odznaczaja
Wtajemniczona
02-01-2018, 09:52:33

Plastry sa lepsze niż kremy, bo nie musisz ich nakładac co chwilę, nie wycierają się o ubranie. Naklejasz i masz spokój na cała dobę praktycznie. Na godzinę dziennie, np. do mycia ściąga się taki plasterek i potem można go znowu nakleić, do 5 dni ten sam plaster działa.
gość
24-01-2018, 08:36:52

po tym miesiącu naklejania jest spora rożnica, blizna jest dużo mniej widoczna, córcia się do przyklejania przyzwyczaiła, nawet koleżance się chwalila jaki ma fajny tatuaż ;) pewnie jeszcze z miesiąc beedziemy naklejać
Wtajemniczona
24-01-2018, 22:26:33

Super, fajnie, że są efekty :) Jeśli blizna jest świeża to 2-3 miesiące kuracji wystarczą, jeśli starsza, to spokojnie można stosować dłużej :)

gość

Dopuszczalne formaty pliku graficznego: jpg, jpeg , png.

Rozmiar zdjęcia nie powinien przekraczać 0.6MB.

Reklama:
Reklama:
Reklama: