Reklama:

Coś na ząbkowanie (6)

Forum: Pielęgnacja i rozwój dziecka

gość
01-07-2016, 06:36:06

Cześć wszystkim niewyspanym:)
no i zaczęło się ząbkowanie i noce nieprzespane. Czy możecie polecić coś skutecznego no i bezpiecznego dla maluszka? Z góry dziękuję.
gość
04-07-2016, 07:50:15

my używamy denti baby i póki co odpukać pomaga :)
gość
05-07-2016, 09:25:12

No tak ząbkowanie to bardzo trudny okres dla dziecka i rodziców. Dziecko cierpi a my razem z nim. A czy te żele o których piszecie nie zaszkodzą takiemu maleństwu? Nie są naszpikowane chemią czy jakimiś innymi paskudstwami?
gość
06-07-2016, 06:35:35

Ja kupowałam dotychczas też denti baby. Ale pewnego dnia mi się skończył i wysłałam na szybko mamę do apteki gdzie nie mieli denti i przyniosła mi inny - kin. Powiem szczerze, że jestem bardziej zadowolona z tego kin. Moja córka chętniej daje sobie nim smarować,bo ma truskawkowy smak.
gość
06-07-2016, 17:07:20

Ja szukając rad u mamusiek w internecie też ostatnio kupiłam ten kin baby w sklepie dziecięcym w kaliszu i muszę powiedzieć, że moja maluda taka jakby spokojniejsza po smarowaniu właśnie tym żelem! a i smak naprawdę fajny!! polecam!
gość
08-07-2016, 09:45:18

witam
ja stosuję dentinox,jest niezły,na razie pomaga, a o tym kin nie słyszałam,może go kupie jak ten nam się skończy,stosował go ktoś jeszcze?

gość

Dopuszczalne formaty pliku graficznego: jpg, jpeg , png.

Rozmiar zdjęcia nie powinien przekraczać 0.6MB.

Reklama:
Reklama:
Reklama: