Witam, moja 3 miesięczna córeczka ma zmiany skórne na obydwu raczkach pomiędzy nadgarstkiem a łokciem u górnej strony ręki oraz pod kolanami jedna plamę ma również na prawym ramieniu. Najpierw były to małe wypryski jakby czymś wypełnione następnie przeobraziło się to w skorupę skóra ta jest bardzo szorstka dziecko budzi się w nocy wiele razy oraz rzuca się wyglada to jak by się drapała pocierając w 7 tygodniu miała wysypkę na policzkach Polozna powiedziała ze to skaza białkowa wiec od tego czasu zrezygnowałam z jakiego kolejek białka nie używam nawet masła. Na policzkach bardzo ładnie się to wygonili jak przestałam jeść białko po jakimś miesiącu pierwsza plama zaczęłam się na prawej rączce i z czasem se pogarszała kilka dni temu zmieniłam proszek myśląc ze to może uczulenia na proszek ale plamy nie znikają. Dziecko jest na mleku matki robi bardzo wodniste przeważnie o zabarwieniu zielonkawym kupki. Nie wiem dlaczego ale nie mogę wstawić zdjecia nie chce się załadować jeśli ktoś może mi pomoc proszę mi podać maila a ja wyślę zdjęcie.