Reklama:

Dziecko, a środowisko (2)

Forum: Pielęgnacja i rozwój dziecka

Początkująca
20-10-2017, 21:59:22

Dobry wieczór,
pytanie poglądowe mam, ale jednak nie sposób załatwić sprawę samemu. Chodzi o to, że przymierzamy się do wejścia w nadprzestrzeń, a konkretnie w półdorosłe życie naszego 7-letniego brzdąca. I teraz pytanie, czy jeśli nadarzyłaby Wam się okazja i mielibyście finansowe możliwości, to czy zamieszkalibyście w jakimś nowym mieszkaniu w centrum miasta, czy lepiej za podobne pieniądze kupilibyście większy dom z kawałkiem ziemi i nieba, mając świadomość, że dziecko będzie wielce obrażone ze względu na zmianę środowiska, ale jednak lepiej mu to zrobi? Nie ukrywamy, że przymierzamy się do domostwa, szczególnie, że nowe projekty domów 2017 to nie tylko świetne połączenie tradycji z nowoczesnością - www.archeton.pl/nowe-projekty-domow-2017 - ale przede wszystkim świadomość, że dziecko wychowuje się pod naszym okiem i w dogodnym dla niego środowisku. Z góry dzięki za odpowiedzi.
Początkująca
24-10-2017, 11:50:55

Wydaje mi się, że lepiej byłoby zamieszkać w domu, najlepiej gdzieś na wsi, aby mały nauczył się po prostu praktycznych rzeczy.

gość

Dopuszczalne formaty pliku graficznego: jpg, jpeg , png.

Rozmiar zdjęcia nie powinien przekraczać 0.6MB.

ZOBACZ INNE DYSKUSJE

Niejadek
Hej! Mam problem z moim dzieckiem, je bardzo mało, przede wszystkim nie lubi ryb.
gość
wszy u dziecka
Dziewczyny co pmoże na wszy? W przedszkolu jest plaga wszy u dzieci, sprawdzam córci głowę codziennie i chcę być na wszelki wypadek przygotowana jakby i u niej się pojawiły
Aparat ortodontyczny dla dziecka
Witajcie. Mój syn boryka się z poważną wadą zgryzu, dlatego pilnie poszukuję sprawdzonego ortodonty. Koleżanka zapewniła mnie, że w Corten Medic doprowadzą jego zęby do porządku i pomogą w wyborze aparatu. Ponoć oferują szeroki wybór aparatów ortodontycznych i przeprowadzają wnikliwą konsultację przed rozpoczęciem leczenia. Moglibyście podzielić się ze mną waszym doświadczeniem?
Klatka piersiowa dzwonowata
Witam poproszę o pomoc moja córka 15 mięs ma klatka piersiowa dzwonowata i wszędzie słyszę że żadna rehabilitacja nie pomoże i tak jej zostanie. Chcę jej pomóc aby kiedyś się nie wstydziła. Mam pytanie czy mogę jej pomóc jakimiś ćwiczeniami?, czy jak będzie rosła to to choć trochę zniknie? Proszę o pomoc.
Reklama: