Reklama:

Dzień Dziecka – święto każdego z nas (7)

Forum: Rehabilitacja dzieci

gość
01-06-2010, 06:41:53

Przeczytaj komentowany artykuł: Dzień Dziecka – święto każdego z nas

Oj, dzieci czekają i czekają...
Bardzo miłe jest, gdy moi rodzice też składają mi życzenia z okazji tego święta :D
Niezależnie, ile się ma lat, fajnie usłyszeć "jesteś moim dzieckiem" albo "dla mnie zawsze będziesz dzieckiem" :D
Początkująca
01-06-2010, 06:50:16

W domu niegdy nie dostawaliśmy z bratem dużych prezentów, ale fajne jest to, że zawsze o nas pamietano. A czekolada albo wafel był całkiem ok :D A odkąd sobie uzmysłowiłam, że dzieki mamie jestem - jej też dziękuję,w końcu to też jej święto, że ze mną wytrzymuje :D

Haha więc dziś każdemu dzieciakowi złoże życzenia, jak spotkam na ulicy, hihi...
Początkująca
01-06-2010, 07:13:40

Ooo....
jak chciałabym być dzieckiem...
i świeto bym dziś miała ;p
Początkująca
01-06-2010, 07:37:39

Witam Was,

Jestem mamą 5 latki. Już kilka dni wcześniej w przedszkolu dużo sie mówiło o tym wyjątkowym dniu. Moja mała bardzo na niego czekała, dziś jej święto i spełniam jej każde życzenie

Buziaczki dla wszystkim małych dzieciaków i tych większych też
Forumowiczka
01-06-2010, 08:46:59

Drogie mamy,

a co dajecie dzieciom na dzień dziecka?

czy jest to materialny prezent czy bardziej duchowo wzbogacacie swoje pociechy ?
Początkująca
01-06-2010, 09:22:40

Witam,

Ja podarowałam swojej maleńkiej Barbie arielkę, od dawna już o niej marzyna. No poza tym to jeszcze lody i morze kino

Jaga
Początkująca
07-06-2010, 12:14:08

warto nie wyzbywać specjalnie z siebie pewnych cech dziecka, bo łątwiej wtedy jest nawiązać kontakt z swoimi maluchami.

gość

Dopuszczalne formaty pliku graficznego: jpg, jpeg , png.

Rozmiar zdjęcia nie powinien przekraczać 0.6MB.

Reklama:
Reklama:
Reklama: