Reklama:

epilepsja a leczenie lekami homopatycznymi (2)

Forum: Rehabilitacja dzieci

Początkująca
19-05-2010, 11:30:03

Moje pytanie dotyczy w/w tematu , moja córeczka nie bierze na stałe leków przeciwpadaczkowych (ma 8 lat , jest z mpd, pod obserwacją w kierunku padaczki) ,często łapie infekcje górnych dróg oddechowych (katar ,a potem gardło) ,zastanawiam się na poddaniu jej właśnie terapii homoptycznej ,chodzi mi o krople do nosa i do picia euphobium . Czy sa przeciwskazania do takiego leczenia .Nasz neurolog jest na nie ,ale pediatra nas namawia.
gość
07-07-2010, 19:20:27

witam serdecznie mam córeczkę która ma 8 lat i tez choruje na epilepsje i powiem tyle ze leki musi brać na stałe i tez mi choruje bardzo często na zapalenie dróg oddechowych i katarek ale to w pewnym stopniu może być alergiczne wiec w przypadku Państwa zgłosiła bym się do pneumologa dziecięcego aby to jeszcze z Państwem przedyskutował ale chcę poinformować jeżeli dziecko choruje na ta chorobę nie każde leki może przyjmować bo może dostać następnych napadów albo dostać zapaści wiec bym słuchała neurologa powiem tyle jeżeli chcecie porozmawiać to mój e- mail iwcia27@op.pl zapraszam serdecznie Iwona

gość

Dopuszczalne formaty pliku graficznego: jpg, jpeg , png.

Rozmiar zdjęcia nie powinien przekraczać 0.6MB.

Reklama:
Reklama:
Reklama: