Reklama:

kaszel jak zmora (2)

Forum: Alergie u dzieci

Początkująca
11-12-2016, 21:30:43

witam wszystkich. mam ogromny problem z moimi pociechami, może któraś z mam też przez to przechodziła i co pomoze:( a mianowice chodzi o kaszel dziecka. córeczka ma 10 mies kiedy miała 3 mies zaczął sie problem pewnego wieczoru zakaszlała jakby bolała ja krtań wiec pojechalismy do szpitala i okazało sie ze zapalenie oskrzeli ale wszystkie wyniki były w normie. ale wyleczyli i był spokój. niestety kaszel wrócił jak mała miałą 6 mies tak samo sie zaczoł kaszlem krtaniowym poszlismy do lekarza gardło czyste i osłuchowo tez ok. ale tu sie zaczoł nawiększy problem kaszel po 4 dniach zamieniła sie w kaszel mokry i tak zaczelismy wedrówkę po lekarzach wyniki w normie, karmiona mlekiem bebiko. w końcu trafilismy znowu do szpitala z silnym płaczem malutkiej jak sie okazało drogi moczowe. przy okazji przy pobycie w szpitalu upierałam sie zeby sprawdzili ten kaszel mimo inhalacji z nedbudu i berodualu oraz antybiotyku wypisali nas do domu z małym kaszlem porannym. po konsultacji alergologicznej okazało sie ze to alergia na kurz sierśc i daktyle. zalecenia zyrtek avamyst do nosa, wit.d 1000j.m. kaszel powraca to jest jak zmora:( martwie sie o tą małą kruszynke, ten kaszel ja męczy najbardziej ja zaśnie. rano ten kaszel jest mokry i wieczorem tez przez dzien prawie nie kaszle. POMOCY!!:(
gość
14-02-2017, 16:50:31

ja mam podobnie z moim synem, tylko ze on ma już 6 lat, wieczorem suchy kaszel, rano mokry, odrobaczaliśmy go, lekarz zasugerował leki na alergię ale po tym co nam zapisał to młody ciągle chciał spać, więz kupilam bez recepty hitaxe fast junior, pomogło i czekamy teraz na wizyte u alergologa, ma nadzieje ze to nie alergia na sierść bo mamy małego pieska :9

gość

Dopuszczalne formaty pliku graficznego: jpg, jpeg , png.

Rozmiar zdjęcia nie powinien przekraczać 0.6MB.

Reklama:
Reklama:
Reklama: