Reklama:

katar czy to alergia? (7)

Forum: Katar i nieżyt nosa

gość
04-07-2016, 09:47:51

w weekend kosiliśny trawnik i córka zaczeła potem wieczorem kichać, mówiła ze swędzą ją oczy, tez byy troche zaczerwienione, czy to moe byc alergia, wczesniej mogła ciagle siedizec na dworze i nic si enie dzialo
Forumowiczka
06-07-2016, 08:42:43

Tak to może być alergia, udaj się z córką do alergologa. U nas też o kataru się zaczęło no i później już u [url=http://znajdzlekarza.pl/alergolog/warszawa]alergolog Warszawa[/url] dowiedzieliśmy się że moje dziecko uczulone jest na więcej alergenów :/
gość
11-07-2016, 14:11:46

Moja córka nie była na nic uczulona przez 13 lat. Podczas wakacji, nad morzem nagle zaczęła kichać, pojawiły się też zaczerwienione oczy. Po powrocie udaliśmy się z nią od razu do alergologa, również okazało się że jest alergikiem.
gość
18-07-2016, 16:48:19

u mnie podobnie, sama dopiero po 30tc sie dowiedziałam o swojej alergii, na szczescie nie jest mocna ale w okresie wiosna lato musze brac leki, zazwyczaj kupuje hitaxe fast, bo sie dobrze po niej czuje, po niektorych lekach byłam strasznie senna.
gość
03-08-2016, 17:24:53

Gdzie do alergologa? Prywatnie czy NFZ? Byłam już u kilku i nic synkowi nie pomaga.
gość
04-08-2016, 13:21:49

u nas i prywanie ciężko się dostać, sama czekam z synem na wizytę i dopiero we wrzesniu mamy, podaję mu hitaxe fast junior sama wersję dla doroslych biorę bo bym chyba nie dała rady, też łagodzi to problemy po ukąszeniach komarów, a teraz jesteśmy na wsi i tych jest pełno
gość
29-03-2017, 08:48:20

Kiedyś moje dziecko przyjechało z wycieczki szkolnej (maj/czerwiec) i skończyło się to okropnym zapaleniem spojówek. Dotychczas też nic jej nie dolegało. Okazało się, że od tamtego momentu boryka się z alergiami regularnie. Alellertec i inne leki w tym stylu to jej codzienność, szczególnie w okresach wzmożonego pylenia. Ale przynajmniej dobrze się czuje :)

gość

Dopuszczalne formaty pliku graficznego: jpg, jpeg , png.

Rozmiar zdjęcia nie powinien przekraczać 0.6MB.

Reklama:
Reklama:
Reklama: