Reklama:

Katar / zatkany nos juz 3 tyg u 2miesiecznego niemowlaka (8)

Forum: Katar i nieżyt nosa

Początkująca
27-09-2017, 09:14:32

Witam.Moja 2 mczna corka przeszla przeziebienie. Lekko zarozowione gardlo z dosc duzym katarem bez temperatury. minely 2 tygodnie gardlo juz jest ok ale katar pojawia sie dalej ale tylko w nocy. Budzi sie na nocne karmienie juz z zatkanym. W ciagu dnia katar mija.Stosowalam.przez caly ten okres wode morska i od razu odciagalam aspiratorem katarek. Ostatnie dni inhalacje sola fizjologiczna 2 razy dziennie. gdy rano odciagam.mam wrazenie ze leci prawie tylko woda morska przez chwile a potem.czysto. odkladam malenstwo i dalej slusze charczenie. Czy to objawy podraznionek sluzowki czy cos innego? Jak z tym walczyc prosze o pomoc
gość
29-09-2017, 14:37:14

Twoje dziecko ma sapke.
gość
01-10-2017, 16:32:37

Miałam tak przez 3 tygodnie zaraz po szczepieniu w wieku 6 tygodni i to bylo ostatnie szczepienie w zyciu.
gość
25-11-2017, 13:46:21

Ja także stosuję roztwór soli morskiej na katar i problemy z glutami ; ) podawałam mojemu szkrabowi aerozol aquamer można go stosować u niemowląt i dzieci poniżej roczku. Bardzo fajnie się sprawdza.
gość
06-12-2017, 12:40:58

Mam podobny problem - szczepiłam synka 2 tygodnie temu, teraz już tydzień ma katarek i przytkany nos mimo stosowania roztworu z soli i ściągania katarku ; Do tego trzeci dzień ma stan podgorączkowy 37,2 stopnie i jest niespokojny. Byliśmy u pediatry mało lubianego ale nie było innego wyjścia - stwierdził że osłuchowo okej ale nic poza tym i tak dalej się maluszek męczy :(
gość
29-12-2017, 19:08:53

Aquamer daję ulgę przy zatkaniu nosa
gość
20-01-2018, 21:48:12

Moje dziecko miało taki katar, sapke, a na końcu wysypkę. Byl to efekt nietolerancji na mleko modyfikowane. Po konsultacji z alergologiem przeszliśmy na mleko na receptę. Objawy ustąpiły.
gość
27-01-2018, 08:52:52

Ja również stosowałam aquamer u mojej córki który bardzo pomógł w odetkaniu jej noska

gość

Dopuszczalne formaty pliku graficznego: jpg, jpeg , png.

Rozmiar zdjęcia nie powinien przekraczać 0.6MB.

Reklama:
Reklama:
Reklama: