Reklama:

kiedy podać pierwszy kleik i kaszkę?Czy trzeba stopniować ilości? (2)

Forum: Pediatria - grupa dla rodziny i pacjenta

gość
08-05-2005, 14:12:00

Witam,
mój synek zaczął 5 mies. Dzisiaj pierwszy raz podałam mu 10 ml soku jabłkowego Bobovita. Moje pytanie brzmi: czy również dzisiaj na noc moge podać mu mleczko z kleikiem ryżowym? Czy muszę odczekać kilka dni i stopniowo go wprowadzać?

Aga
Początkująca
09-05-2005, 11:11:00

jestem mama 13 miesiecznej natalki. sporo produktow juz mojej corce wprowadzilam, ale zawsze kieruje sie zasada, ze po jednym produkcie na raz i to przez kilka dni. jakby nie daj boze wystapily jakies nie pozadane reakcje wowczas wiesz, czym mogly byc spowodowane. pozdrawiam

gość

Dopuszczalne formaty pliku graficznego: jpg, jpeg , png.

Rozmiar zdjęcia nie powinien przekraczać 0.6MB.

ZOBACZ INNE DYSKUSJE

Chcemy poznać Twoją opinię!
Cześć! 🌟 Chcielibyśmy jako Redakcja Serwisu poznać Twoją opinię na temat tworzonych przez nas treści: newsów, porad i artykułów pochodzących spod pióra lekarzy, a także copywriterów medycznych. Twoim zdaniem jakich tekstów brakuje na platformie albo której tematyce poświęciliśmy zbyt mało przestrzeni wydawniczej? 📚 Czekamy na sugestie, które pozwolą nam rozwijać ForumPediatryczne.pl. 🩺💡 Dużo zdrowia! Redakcja 😊
gość
Pasożyty
Witam mam do państwa pytanie gdyż pojawiła się u jednego domownika glista ludzka cała rodzina dostała przepisany zentel oprócz 4 letniego dziecka które najpierw musi zrobić badania kału i moje pytanie brzmi czy jest sens brania leku szybciej niż dziecko czy trzeba jeszcze poczekać aż będą wyniki badań i wtedy dopiero wszyscy mają wziasc zentel czy nie ma do rzeczy różnica 7 dni ?
Kopnięcia, skurcze, trzęsawski podczas snu u dwuletniego dziecka
Moja dwuletnia córeczka podczas snu strasznie rzuca nogami. Trwa to nawet kilka godzin, co około 25 sekund. Parę miesięcy temu na tyle mnie to przestraszyło, że mała trafiła do szpitala na kontrole. Zostały zrobione badania w kierunku padaczki, które nic nie wykazały. Poziom żelaza i magnezu w normie. Po powrocie ze szpitala te regularne kopniaki więcej się nie powtórzyły, aż do dziś. Dziś w nocy to już 5 godzin. Zuzia wybudza się czasem od tych kopnięć, skurczów czy jak to nazwać. Nagrałem film ale nie da rady tu go zamieścić.. Może ktoś mógłby mi pomóc co mam robić?
gość
Plamica Honeha
Jestem osobą starszą mam plamice od wielu lat,mam coraz częstsze wyprysku kto może mi pomóc. Nogi są całe czerwone, występują prawie codziennie i bolą.
Reklama: