Reklama:

Komentarze do: Czy chodziki są dobre dla dzieci? (5)

Forum: Pediatria - grupa dla rodziny i pacjenta

Początkująca
03-06-2015, 14:19:26

Przeczytaj komentowaną treść: Czy chodziki są dobre dla dzieci?

dużo fajnych porad dotyczących dzieci znalazłam na http://matczyna.pl/ . Naprawdę przydatne informacje mozna znaleźć w serwisie.
gość
19-08-2015, 17:16:17

Opinie są bardzo różne - tak jak są bardzo różne dzieci. Zawsze warto chodzik kupować pod okiem dobrego specjalisty. Poznaniakom polecam http://dzieci-rehabilitacja.pl/. P. Paulina ma super podejście do dzieci.
Początkująca
23-08-2015, 23:07:41

Moi znajomi używali chodzika i polecali, ja chyba też się skuszę i kupię dla mojej córeczki, ale najpierw może pogadam z jakimś lekarzem specjalistą jaki najlepiej kupić.
Początkująca
24-08-2015, 17:30:00

No własnie opinie co do chodzików są różne. Ja słyszałam od wielu osób, że dziecko musi się samo tego nauczyć, więc nie kupowałam i u nas było wszystko ok. Naomiast może gdy z tym pojawiają się problemy to taka pomoc może być przydatna :)
Początkująca
29-09-2015, 09:13:31

Wybierając chodzik dla dziecka, należy zwrócić uwagę na kilka jego parametrów. Przede wszystkim chodzi tu o solidną podpórkę dla pleców dziecka. Dodatkowo, siedzisko nie powinno być zawieszone zbyt wysoko, aby dziecko swobodnie mogło dosięgnąć stopami do podłogi. Powinno mieć wygodne szelki na nóżki i nie powodować otarć. Pozdrawiam, Paula :)

gość

Dopuszczalne formaty pliku graficznego: jpg, jpeg , png.

Rozmiar zdjęcia nie powinien przekraczać 0.6MB.

ZOBACZ INNE DYSKUSJE

gość
Plamica Honeha
Jestem osobą starszą mam plamice od wielu lat,mam coraz częstsze wyprysku kto może mi pomóc. Nogi są całe czerwone, występują prawie codziennie i bolą.
gość
co na jęczmień u dziecka?
Znacie jakieś sposoby żeby pomóc 4-latkowi z jęczmieniem, bardzo go swędzi oko
Plamki przy infekcjach wirusowych
U mojego dziecka od pol roku pojawia sie pokrzywka na twarzy w czasie przeziebienia, temperatury. Zawsze kiedy pojawia sie plamki na twarzy to wiem juz ze bedzie synek chory. Czy u kogos dziecko tez tak mialo?
gość
IgA zawyzona u 2,5 letniego dziecka
Witam Państwa serdecznie u mojej 2,5 letniej córki wyszło w wynikach badań podwyższone badanie immunoglobuliny kl A zakres referencyjny wynosi od 0,1 do 0,9 córka ma 1,1 bardzo się martwię czy to coś poważnego termin do lekarza mamy za kilka dni bardzo proszę o odpowiedź z góry dziękuję za odpowiedź
Reklama: