Reklama:

Komentarze do: Czym jest marsz alergiczny? (4)

Forum: Rehabilitacja dzieci

gość
26-06-2015, 10:49:18

Przeczytaj komentowaną treść: Czym jest marsz alergiczny?

Synek miał alergię pokarmową, pani alergolog poleciła mi wykluczenie alergenu z jego diety i podawanie przez trzy miesiące latoopicku, który uszczelnia jelita dziecka. Lekarz tłumaczył mi że nieleczona alergia pokarmowa może doprowadzić do zmian w układzie oddechowym dziecka i dlatego trzeba zatrzymać marsz alergiczny. U mojego synka kuracja pomogła.
gość
09-09-2015, 10:27:00

temat naprawdę ciekawy i często bagatelizowany przez lekarzy w przychodni zdrowia. A szkoda bo żeby ostatecznie potwierdzić alergię trzeba wszystkie badania robić prywatnie. Szkoda że tak mało informacji w artykule. Proponuję również szukać informacji na stronie odetchnijspokojnie.pl Ja alergię zdiagnozowałam po prowadzeniu dzienniczka obserwacji.
gość
25-09-2015, 07:45:48

u nas również wyszła alergia pokarmowa i alergia wziewna, teraz mamy dietę eliminacyjną i leczenie. Mały miał ciągle katar i okazuje się że to od mleka i jego produktów. Dzięki za podesłanie strony, naprawdę z niej skorzystaliśmy. Wcześniej nawet nie brałam pod uwagę alergii.
Początkująca
12-12-2015, 17:59:34

lekarze lekceważą a skutki opłakane. U mojej znajomej zdiagnozowano alerię po 50 roku życia. tyle, że teraz bedzie na sterydach do końca życia bez możliwości wyleczenia.

gość

Dopuszczalne formaty pliku graficznego: jpg, jpeg , png.

Rozmiar zdjęcia nie powinien przekraczać 0.6MB.

Reklama:
Reklama:
Reklama: