Reklama:

Komentarze do: Higiena intymna w czasie ciąży (6)

Forum: Ciąża i poród

gość
10-11-2014, 19:52:08

Przeczytaj komentowaną treść: Higiena intymna w czasie ciąży

ciąża jest wyjątkowym i pięknym okresem. Kobiety muszą bardzo o siebie dbać i uważać na higienę intymną. Ja akurat używałam Lacibios Femina Pregna, który jest przystosowany właśnie dla kobiet w ciąży. Najważniejsze to być pod stałą kontrolą lekarza, robić odpowiednie badania i stosować się do zaleceń lekarskich.
gość
23-11-2014, 12:43:26

O, to ja nawet nie wiedziałam, że lacibios ma specjalny płyn dla kobiet w ciąży. Używałam wcześniej ich zwykłego płynu i bardzo go sobie chwalę.
gość
31-12-2014, 13:16:28

Ja też na czas ciąży zmieniłam na ten płyn Pregna, bo uznałam, że jednak w moim ciele zaszły jakieś zmiany, także hormonalne i zmienił mi się też zapach okolic intymnych, a dzięki temu płynowi miałam zdecydowanie dłużej uczucie świeżości i zapch mnie przestał drażnić.
gość
14-03-2015, 13:00:16

Ja właśnie stosuję Lacibios Femina Pregna, jest naprawdę super. Zaczęłam potrzebować pomocy przy higienie ze względu na to, że biorę luteinę dopochwowo i rano mi to wszystko wypływa i dostałam podrażnienia. Dzięki bogu lacibios mi pomógł i to pieczenie i suchość zniknęły. Jeszcze chwila i rozwiązanie i koniec luteiny. ...i nowe wyzwania związane z przyjściem dziecka na świat.
gość
25-04-2015, 20:39:51

Ja stosuje po prostu płyn Lactacyd, dla mnie chyba najlepszy na rynku. Od czasu do czasu zakładam tez przez dzień lub dwa kapsułkę probiotyku Lactovaginal, który przywraca prawidłowy układ mikroflory pochwy, chroniąc przed infekcjami intymnymi. I chyba dobrze chroni, bo jak dotąd nic nie złapałam.
gość
31-05-2015, 21:22:56

Ja niestety przez część ciąży męczyłam się z bardzo nieprzyjemnym zapachem intymnym. Nic się nie działo, a zapach był dla mnie nie do zniesienia. Dopiero jak zaczęłam stosować specjalny płyn dla ciężarnych lacibios femina pregna, to zapach zniknął

gość

Dopuszczalne formaty pliku graficznego: jpg, jpeg , png.

Rozmiar zdjęcia nie powinien przekraczać 0.6MB.

Reklama:
Reklama:
Reklama: