Reklama:

Komentarze do: Krew w stolcu u dziecka - część 1: przyczyny (3)

Forum: Choroby dziecięce

gość
25-04-2015, 15:24:00

Przeczytaj komentowaną treść: Krew w stolcu u dziecka - część 1: przyczyny

dzien dobry, nurtuje mnie pytanie czy krew w stolcu u mojej 3 miesięcznej córki jest spowodowana mlekiem hip. urodzona w 36tyg. przez 1 tydz zycia karmiona hip . zero dolegliwości, po tyg, czasu karmiona moim mlekiem do 2 miesiąca zanikłą laktacja i podałam bebiko , po kilku dniach zaczęły pojawiać się malenke kropelki krwi w kale po czym przeszłam na mleko hip + probiotyk w kroplach i przez miesiąc czasu nic się nie działo az nagle pojawiło się sporo krwi w kale a nawet poza nim na pampersie jesteśmy obecnie w szpitalu i czekamy.
gość
05-05-2015, 20:38:19

Moja córka miała tak samo, nie bagatelizuj tego, ta krew to na pewno objaw alergii pokarmowej na mleko. Może być tylko gorzej. Koniecznie idź do dobrego alergologia który zapisze mleko przrciwalergiczne. Jeśli bagatelizuje tą alergię to twoje dziecko będzie stale chorował bo alergia nieleczona zawsze się pogłębia. Zaufaj mi, mam dwójkę dzieci i obaj alergicy. Zaliczyłam kilka pobytów w szpitalu w tym z powodu krwawienia z jelita, krew w kupce. Zdrowia wam życzę. Monika
gość
24-05-2015, 21:32:28

moje dziecko miało biegunki z krwią ale wtedy to było zakażenie bakteryjne, to chyba aż tak często się nie zdarza, niestety nie mieliśmy szans poradzić sobie w warunkach domowych, potrzebny był antybiotyk, ale najczęsciej z biegunka u dziecka radze sobie sama, probiotyki, marchwianka, borówki, do tego orsalit który skutecznie nawadnia.ostatnio kupiłam orsalit plus smektyn, to faktycznie fajne rozwiązanie bo nie tylko nawadnia ale także skraca czas trwania biegunki i łagodzi jej objawy

gość

Dopuszczalne formaty pliku graficznego: jpg, jpeg , png.

Rozmiar zdjęcia nie powinien przekraczać 0.6MB.

Reklama:
Reklama:
Reklama: