Reklama:

Komentarze do: Nadmierny odczyn po szczepieniu przeciwko gruźlicy (5)

Forum: Profilaktyka i szczepienia

gość
23-02-2015, 20:50:51

Przeczytaj komentowaną treść: Nadmierny odczyn po szczepieniu przeciwko gruźlicy

Synek na szczęście po ostatnim szczepieniu miał tylko gorączkę i był marudny bardzo, ale zaraz podałam mu ibufen przeciwgorączkowy i szybciutko wrócił mu humorek.
gość
13-04-2015, 18:34:02

u mnie było gorzej niż tylko gorączka na węzłach pod paszką zrobił się guz jeden duży ok 2cm i kilka mniejszych szkoda że tak mało mówi sie o efektach ubocznych matką szczególnie pierwszego dziecka w szpitalu bo jak zobaczyłam guz pod pachą to 10 lat zycia mi ubyło
gość
04-06-2015, 21:27:25

Hej moja córeczka tez ma odczyn po szczepieniu i mamy skierowanie do szpitala na oddział chirurgii dziecięcej na badania i zabieg boje się bo synek nie miał takiego czegoś
gość
24-06-2015, 14:34:17

Niestety, reakcje poszczepienne się zdarzają i nie ma co z tym dyskutować, natomiast pamiętajmy, że wszystko może mieć na nas zły wpływ: pyralgina, orzeszki archaidowe czy czekolada... Nie wiadomo jak każdy organizm reaguje na różne substancje...
gość
28-06-2015, 19:24:50

Mój synek ma powiększony węzeł chłonny, tzw. pakiet składający się z trzech guzkow, a największy ma 19 mm. Tydzień temu zaczął tworzyć się ropień i trafilismy do szpitala na oddział chirurgii dziecięcej. Lekarz zrobił nacięcie i założył sączek, by wszystko mogło wypłynąć na zewnątrz. Niby juz wszystko się goi, ale lekarz nie daje pewności, że ropień nie powstanie ponownie... Smutne jest to, że nikt nie informuje o skutkach ubocznych szczepienia.

gość

Dopuszczalne formaty pliku graficznego: jpg, jpeg , png.

Rozmiar zdjęcia nie powinien przekraczać 0.6MB.

Reklama:
Reklama:
Reklama: