Reklama:

Komentarze do: Niepokojące objawy w ciąży - kiedy udać się do ginekologa? (4)

Forum: Ciąża i poród

gość
18-05-2015, 19:42:38

Przeczytaj komentowaną treść: Niepokojące objawy w ciąży - kiedy udać się do ginekologa?

Przez prawie całą ciąże leczyłam infekcje grzybiczą, nigdy wcześniej nie miałam problemów z infekcjami a w ciąży nie mogłam się jej pozbyć. Na szczęście pod koniec ciąży koleżanka poleciła mi probiotyk dopochwowy invag, który w połączeniu z nystatyną zwalczył grzybicę, w ostatniej chwili bo 2 tygodnie później mój synek był już na świecie.
gość
30-05-2015, 13:12:39

to dobrze :)
gość
15-06-2015, 18:18:39

W ciąży miałam zastój w nerce, na początku czułam kłucie w boku, było to do zniesienia więc nie poszłam do lekarza. Po tygodniu było tylko gorzej, okropny ból, niestety musiałam brać antybiotyk, dodatkowo zażywałam provag który zakwasza cały układ moczowo-płciowy chroniąc przed nawrotem infekcji oraz żuravit, który działa antybakteryjnie. Po leczeniu probiotyk i produkty z żurawiną zażywałam do samego porodu, profilaktycznie.
Początkująca
31-08-2015, 08:42:08

starając się o dziecko naprawdę trzeba o siebie mocno dbać i się obserwować. Łatwo bowiem zrobić czy nie zauważyć ważnych objawów i ignorując je po prostu zrobić krzywdę dziecku. Poczytajcie sobie o tym jak to wygląda na początku [url=http://www.zdrowyportal.pl/561/pierwsze-objawy-ciazy-wczesne-objawy-ciazy/]objawy ciąży[/url]

gość

Dopuszczalne formaty pliku graficznego: jpg, jpeg , png.

Rozmiar zdjęcia nie powinien przekraczać 0.6MB.

Reklama:
Reklama:
Reklama: