Reklama:

Komentarze do: Polskie mamy na wakacjach - czyli podsumowanie wyjazdów w okresie letnim (6)

Forum: Mama po godzinach

Początkująca
06-07-2015, 13:04:54

Przeczytaj komentowaną treść: Polskie mamy na wakacjach - czyli podsumowanie wyjazdów w okresie letnim

Prawdę mówiąc byłam na rodzinnych wakacjach za granicą i w Polsce ale w Kormoranie podobało mi się najbardziej. To hotel w Rowach, gdzie mam możliwość skorzystania z różnych zabiegów SPA, zrelaksować się na masażu czy skorzystać z sauny lub basenu. Oczywiście w każdej chwili mogę położyć się też na plaży, bo do morza nie mam daleko. I po co wyjeżdżać za granicę?
Początkująca
26-08-2015, 18:36:37

Za granicą jest inaczej. To jest ważny aspekt. Dzieci można wysłać na obóz http://www.kolonieiobozy.net a samemu pojechać w inne miejsce wypocząć.
Początkująca
13-10-2015, 13:32:08

Ja w tym roku byłam z rodzinką nad Bałtykiem. Spędziliśmy cały tydzień w www.kormoran-rowy.pl i było naprawdę świetnie. Na szczęście pogoda dopisała, więc na nudę nie mogliśmy narzekać.
Początkująca
20-04-2016, 08:24:00

ja narazie nic nie planuje, miejsce zawsze się znajdzie, a na obecną chwilę nie wiem czy mi finanse pozwolą
Początkujący
17-10-2017, 18:09:33

Treść zablokowana przez moderatora

gość
15-04-2018, 12:55:29

każdy lubi cos innego, nie należy nikogo krytykować, ani namawiać do takiej czy innej formy wakacyjnego wypoczynku. Jedni lubią leniwie, inni aktywnie, jedni w kraju inni za granicą. Ważne zeby pamietac o ubezpieczeniu jeśli sami organzizujemy sobie wyjazd, i nie robi tego za nas żadne biuro podróży http://pkoubezpieczenia.pl/ubezpieczenia/ubezpieczenie-moje-podroze24-2 moja znajoma miała kiedyś problemy z tego powodu, gdyż ulegli wypadkowi, nie opłacili ubezpieczenia i poza zdrowotnymi problemmai mieli jeszcze finansowe a potem i inne z tego tytułu. Warto wiec zzadbac o to wcześniej i jechać gdzie najlepiej wypoczniemy:)

gość

Dopuszczalne formaty pliku graficznego: jpg, jpeg , png.

Rozmiar zdjęcia nie powinien przekraczać 0.6MB.

Reklama:
Reklama:
Reklama: