Reklama:

Komentarze do: Wpływ otyłości na występowanie zaparć u dzieci (4)

Forum: Choroby dziecięce

gość
02-07-2015, 16:09:21

Przeczytaj komentowaną treść: Wpływ otyłości na występowanie zaparć u dzieci

Zaparcia są dużym problemem zarówno u dzieci jak i u dorosłych.Trzeba koniecznie zamienić smażone na gotowane i pić dużo wody.Wiem ze zaparcia mogą się skończyć bardzo źle , dlatego nie czekajmy tylko zażyjmy Dicopeg Junior dla dzieci, a dla dorosłych Dicopeg
gość
24-07-2015, 12:08:54

Moje dziecko skłonność do zaparć odziedziczyło chyba po mnie.Pani w aptece poleciła Dicopeg-Junior,działa łagodnie ale skutecznie.Muszę kupić też dla dorosłych bo do tej pory ratowałam się ziółkami,ale różnie działały.
gość
23-09-2015, 17:50:55

No tak, wszystko się łączy: otyłość, brak ruchu, siedzący tryb życia, jedzenie i niespalanie, zaparcia, hemoroidy. Ja nawet swojemu podaję dicopeg jak ma zaparcia, żeby nie nabawił się w przyszłości hemoroidów i problemów z pupą, a co dopiero dzieci, które ogólnie mają ociężały cały organizm.
gość
04-11-2015, 09:09:45

Mój syn dostał zaparć po lekach, podejrzewam że zwiększona masa ciała również od tego bo wszyscy jemy raczej zdrowo, podaję mu również dicopeg junior zalecony przez pediatrę i pilnuję żeby nie siedział przed komputerem zbyt długo.

gość

Dopuszczalne formaty pliku graficznego: jpg, jpeg , png.

Rozmiar zdjęcia nie powinien przekraczać 0.6MB.

Reklama:
Reklama:
Reklama: