Reklama:

Mleko Kozie od urodzenia Bambinchen 1 (6)

Forum: Pediatria - grupa dla rodziny i pacjenta

gość
21-04-2015, 09:26:58

Widziałam na allegro w sprzedaży mleko kozie od urodzenia Bambinchen 1.
Rozumiemiem, że skoro jest w sprzedazy tzn, że jest specjalnie dostosowane do potrzeb niemowlęcia. Czy w takim razie mogę spokojnie wprowadzić to mleko jako podstwowoy pokarm dla mojego dziecka?
gość
21-04-2015, 09:52:56

Wydaje mi się że najpierw powinnaś skonsultować się z lekarzem pediatrą, a nie sama decydować o podaniu jakiegokolwiek pokarmu poza karmieniem piersią.
gość
25-05-2015, 10:45:17

pytałam pediatrę, ale on nie zna takiego mleka. Poprosił o więcej informacji a przedewszystkim kazał sprawdzić czy mleko spełnia wymagania przepisów dot. środków spożywczych specjalnego przeznaczenia żywieniowego. Jesli tak to może byc to ciekawa alternatywa dla dzieci alergicznych
gość
07-09-2015, 11:42:45

Znam to mleko - moja koleżanka, która mieszka w Niemczech podawała je swojemu alergicznemu dziecku i dzięki niemu do minimum ograniczyła problemy alergiczne swojego dziecka. W Niemczech to mleko jest dostępne od ponad 20 lat. W Polsce też można je kupić, z tego co wiem nie tylko na allegro jak pisałaś.
gość
04-10-2015, 15:49:08

A gdzie jeszcze można kupić to mleko ? Na allegro nie jest tanie . . .
gość
09-11-2015, 11:55:55

Bardzo dobre mleko Bambinchen 1.Mój synek jest na tym mleku już 3 miesiące .Jak ktoś szuka dobrego naturalnego mleka to warto spróbować .Kupowałam różne mleka ale żadne nie zdało egzaminu.

gość

Dopuszczalne formaty pliku graficznego: jpg, jpeg , png.

Rozmiar zdjęcia nie powinien przekraczać 0.6MB.

Reklama:
Reklama:
Reklama: