Reklama:

Moja córcia się wygina przy jedzeniu (2)

Forum: Karmienie niemowląt

gość
05-07-2020, 18:31:22

Witam.
Mam 3 miesięczną córcię. Do tej pory nie było najmniejszych problemów z karmieniem (karmię piersią). Jednak od ok. tygodnia mała przy jedzeniu odsuwa się raptownie od piersi do tyłu i płacze. A wiem, że jest głodna (bo dość długo nie jadła, bierze rączki do buzi i ssie). Gdy ją uspokoję i próbuję ponownie przystawić do piersi, to znów jest krzyk. Jedyny sposób, który na chwilę obecną działa, to zawinięcie jej ciasno w pieluszkę lub rożek, bo wtedy ssie bez problemu i zasypia. Kolki wykluczam, bo mała nie podkurcza nóżek, brzuszek jest miękki i nie puszcza gazów, alergia pokarmowa też raczej nie, bo kupka w normie, skóra też, dziecko nie ulewa ani nie zwraca. Dodam, że problem nie występuje podczas nocnego karmienia, czy też po drzemce. Mała dosyć ruchliwa i wesoła, ładnie się bawi na macie edukacyjnej, zabawki chwyta bez problemu. Czasem leżąc na plecach podczas przewijania, wygina się jakby chciała zrobić mostek.
Początkująca
29-01-2022, 14:32:49

U mnie też koleżanka miała podobny problem. Była u lekarza, ale nie stwierdził nieprawidłowości. Z czasem przeszło :)
[url=https://szkolarodzeniagdansk.pl/]Szkoła Rodzenia[/url]

gość

Dopuszczalne formaty pliku graficznego: jpg, jpeg , png.

Rozmiar zdjęcia nie powinien przekraczać 0.6MB.

Reklama:
Reklama:
Reklama: