Reklama:

okulista a dziecko (6)

Forum: Pielęgnacja i rozwój dziecka

gość
06-06-2011, 13:12:02

jak rozpoznać wady wzroku u maluszka, moja córka ma 3 lata i wydaje mi się, że ma problemy ze wzrokiem, może powinnam chodzić z nią kontrolnie raz na rok do okulisty ?
gość
08-06-2011, 06:48:28

Cześć!
ja ze swoim małym byłem w dziecięcej poradni okulistycznej (prywatnie).
Też bym Tobie to polecił.
gość
08-06-2011, 08:14:56

Ok, chyba się wybiorę, bo mam wrażenie, że są problemy z wzrokiem. Jak dziecko znosi wizytę u okulisty, bo wiem, że róznie to bywa
Początkująca
08-06-2011, 11:34:45

Jeżeli podejrzewamy że nasze dziecko ma problemy ze wzrokiem oczywiście należy jak najszybciej zgłosić się do lekarza.
Może być to wizyta u pediatry, który wypisze skierowanie do okulisty, albo pójść od razu prywatnie do okulisty.Na pewno nie należy bagatelizować problemu.
Agnieszka Boratyńska Położna Szpital Specjalistyczny Św.Zofii w Warszawie. Patronem porad jest producent Alantanu i Alantan Plus oraz linni dermo kosmetyków alantandermoline
gość
10-06-2011, 11:24:42

dzisiaj okazało się że dziecko ma małą wadę wzroku i dobrze, że w miarę jeszcze szybko było u okulisty, jakoś wizyta mineła w miłej atmosferze
Początkujący
13-02-2018, 12:29:14

U nas konieczna była plastyka powiek (http://www.okulistykamml.pl/zabiegi/plastyka-powiek/). Na szczęście byliśmy w świetnej klinice, więc wszystko udało się wykonać bez problemów i teraz jest już w porządku.

gość

Dopuszczalne formaty pliku graficznego: jpg, jpeg , png.

Rozmiar zdjęcia nie powinien przekraczać 0.6MB.

Reklama:
Reklama:
Reklama: