Reklama:

Owsiki pomocy (5)

Forum: Przypadki pediatryczne

Początkująca
26-06-2009, 20:41:00

witam. bardzo bym prosila o odpowiedz na moje pytanie. Nie wiedziałam w jakim forum umiescic moje pytanie,dlatego zrobilam to w pediatrii. W poniedziałek mam wymazy,gdyż okazało sie,że potrzebuję wyrobienia ksiązeczki sanepidu,aby przyjęli mnie do pracy (kelner). Zostałam wysłana przez UP,dlatego pierwsze badanie mam już w ten poniedziałek czyli za 3 dni. jednak mam owsiki. od jutra zamierzam zażyć zentel,aby zlikwidować owsiki,ktore niestety mam. W związku z tym mam takie pytanie- czy do poniedziałku po tych tabletkach to obrzydlistwo zostanie wytępione??? Jezeli nie to czy jaja owsika mają wpływ na to czy przymą mnie do pracy?? to przecież nie jest jakaś salmonella ani nic takiego.... Proszę o pomoc...
hp7650
Początkująca
26-06-2009, 20:47:00

bardzo proszę o odpowiedzi!!
hp7650
Liderka opinii
28-06-2009, 10:42:00

Witam!
Na temat owsicy piszemy w linku:
http://www.forumpediatryczne.pl/specjalista/ep,276,Owsica
Jak wynika z informacji jednorazowe przyjęcie leku nie gwarantuje skutecznego leczenia.
Nie potrafię natomiast odpowiedzieć jaki będzie wynik badania kału i jaki będzie miał wpływa na przyjęcie do pracy w charakterze kelnera.
[addsig]
Pozdrawiam! Agnieszka Krzywicka Ekspert Medforum Śląskie Centrum Pediatrii w Zabrzu
gość
24-07-2017, 08:34:07

podzielę się swoją historią, bo owsiki to temat jakby nie patrzeć niestety cały czas aktualny...zaraziłam się owsikami, chyba na basenie, bardzo długo z nimi walczyłam, ale w końcu natrafiłam na Pyrantelum medanę przez stronę bezowsikow.pl, po miesiącu naprawdę ciężkiej pracy (tzn prania wszystkiego, czyszczenia, sprzątania całego mieszkania)udało mi się ich pozbyć, także trzeba cierpliwości a się uda ;)
gość
29-01-2020, 21:46:14

Treść zablokowana przez moderatora

gość

Dopuszczalne formaty pliku graficznego: jpg, jpeg , png.

Rozmiar zdjęcia nie powinien przekraczać 0.6MB.

Reklama:
Reklama:
Reklama: