Reklama:

Pocieranie nóżkami podczas leżakowania.. (3)

Forum: Przypadki pediatryczne

Początkujący
06-08-2010, 07:49:48

Witam wszystkich po raz pierwszy na forum i zwracam się z prośbą o poradę. Jestem tatą 3- letniej Zuzi i od roku obserwuje jej dziwne zachowanie. Mianowicie jak leży na łóżku zazwyczaj na prawym boku to pociera ( jakby trzęsie )lewą nogą o drugą nogę. Przy tym jak jej zwracam uwagę to się denerwuje i jakby czuje się zażenowana-ja to tak odczytuje. Wygania mnie ze swojego pokoju i zaczęła się kryć ze swoim zachowaniem po kątach w domu. Coraz b. się denerwuje bo wiecie...źle to wygląda jak się zaczyna trząść podczas zasypiania. Na moje pyt. odpowiada że ją nic nie boli i że sie czuje dobrze.
Byłbym rad za zainteresowanie się moim wątkiem bo nie wiem co mam o tym myśleć. Z góry wielkie dzięki...
Początkująca
19-10-2010, 21:03:36

Witam.Taki problem miałam z moją córką zaczęła jak miała ok 2 latka i po wielu wizytach dowiedziałam się że to masturbacja i takie jej ukojenie nerwów.Dziś ma 11 lat i sama przyznała że było jej z tym dobrze tto ją uspokajało i dawało uczucie czegoś fajnego nie ma podstaw do niepokoju to czasem denerwuje ale prosze jej na to pozwolic to minie.
gość
21-05-2021, 19:38:49

iskat1973 Jak się skończyło? Robiliście coś?

gość

Dopuszczalne formaty pliku graficznego: jpg, jpeg , png.

Rozmiar zdjęcia nie powinien przekraczać 0.6MB.

ZOBACZ INNE DYSKUSJE

gość
Zgrubienie na piersi u 12 latki
Witam, u mojej 12 letniej Córki zauważyłam na lewej piersi zgrubienie, Córka mówi że przy dotyku ją boli. Dodam że jeszcze nie zaczęła dojrzewać piersi jej nie rosną.Jedna miers ma zupełnie płaska a w drugiej widoczne jest to zgrubienie. Chciałam się poradzić bo trochę mnie to niepokoi. Możliwe że właśnie zaczynają jej rosnąć piersi. Ale Myślę żeby udać się do pediatry. Będę wdzięczna że wszelkie odpowiedzi. Pozdrawiam
Jak skutecznie zapobiegać atopowemu zapaleniu skóry u dziecka?
Cześć Forumowicze! Jakie praktyki i strategie stosujecie, aby zadbać o mikroflorę Waszych dzieci? Czy macie jakieś sprawdzone metody lub strategie, które pomagają w zapobieganiu atopowego zapalenia skóry u waszych dzieci? Czego należ unikać w diecie dziecka, aby zmniejszyć ryzyko wystąpienia AZS u dzieci. 4 Lacti Baby zawiera 5 mld żywych kultur bakterii Lactobacillus rhamnosus GG (ATCC 53103) w dziennej porcji 5 kropli, zawieszonych w oleju kukurydzianym, które są skuteczne w zapobieganiu atopowemu zapaleniu skóry. Weź udział w quizie i wygraj atrakcyjne nagrody!
gość
Plamica Honeha
Jestem osobą starszą mam plamice od wielu lat,mam coraz częstsze wyprysku kto może mi pomóc. Nogi są całe czerwone, występują prawie codziennie i bolą.
gość
Pasożyty
Witam mam do państwa pytanie gdyż pojawiła się u jednego domownika glista ludzka cała rodzina dostała przepisany zentel oprócz 4 letniego dziecka które najpierw musi zrobić badania kału i moje pytanie brzmi czy jest sens brania leku szybciej niż dziecko czy trzeba jeszcze poczekać aż będą wyniki badań i wtedy dopiero wszyscy mają wziasc zentel czy nie ma do rzeczy różnica 7 dni ?
Reklama: