Reklama:

podróż (5)

Forum: Pielęgnacja i rozwój dziecka

Początkująca
18-11-2014, 10:26:47

Witam :) mam mały problem, zastanawiamy się z mężem czy dziecko w wieku 6 miesięcy może podróżować. Chodzi o 4 godziny jazdy samochodem na 4 dni. Chciała bym jechać do rodziny ale nie wiem jak córka może to znieść. Jak Wasze pociechy reagowały na takie podróże? Bo już sama nie wiem co zrobić.
Początkująca
28-11-2014, 09:34:19

Mam podobne pytanie, ponieważ my też mamy córkę w wieku 6 miesięcy i za 2 tygodnie wybieramy się na święta do Polski mieszkam obecnie w UK:) Mam stres przed tą podróżą bo to praktycznie cały dzień najpierw podróż samochodem na lotnisko później 2 h w samolocie i później znowu samochód do domu z lotniska. Myślę, że nie masz się czym martwić jeżeli dziecko lubi jeździć samochodem;) Ja się obawiam bo to cały dzień podróżowania i nie wiem jak moja córką sobie z tym poradzi, ale nie będzie miała wyjścia mam nadzieję, że nie będzie tak źle:)
Początkująca
09-01-2015, 00:02:32

Dlaczego miałby to być jakiś większy problem. Od zawsze jeździłam wszędzie z naszą córeczką, bo nie miałam z kim jej zostawić... Większość czasu przespała. Jazda usypia..
Początkująca
26-05-2015, 10:34:45

dokładnie tak. jazda w samochodzie działa jak dobra kołysanka.
Początkująca
14-06-2015, 10:09:05

No nie zawsze niestety :) Ja również często obawiam sie przed dłuższą podróżą jak tam będą się nasze dzieci zachowywały, ale gdy jedziemy mniej niż 5 godzin bez przerwy to jeszcze wszystko jest fajnie :)

gość

Dopuszczalne formaty pliku graficznego: jpg, jpeg , png.

Rozmiar zdjęcia nie powinien przekraczać 0.6MB.

Reklama:
Reklama:
Reklama: