Reklama:

POMOCY! Mój 6 tyg synek wciaz chce jesc (6)

Forum: Żywienie dzieci

Początkująca
23-09-2009, 11:07:11

Witam
Prosze bardzo o rade bo juz nie wiem co robic. Mój synek zaraz po porodzie od razu był nienajedzony dwie doby w szpitalu spedziłam tylko na lezeniu z nim przy piersi myslałam ze troche zacznie mu to przechodzic niestety nie zaczełopo 2 tyg bylismy u lekarza który stwerził nietrawienie laktozy - na podstawie małego wzrostu wagi i kwasnych zielonych kupek i zalecił diete eliminacyjna dla mnie oraz dokarmianie małego nutramigenem co robie. Myslałam ze wprowadzenie mleka modyfikowanego załatwi sprawe jego obzarstwa mój synek jesli nie ma w buzi cycka lub butelki to cały czas płacze nie wazne jaka ilosc wypije potrafi byc spokojny góra 20 min potem płacze szuka buzka piersi i wtyka sobie raczki do buzi jak juz sie na maxa opije to strasznie ulewa a potem znowu chce jesc :( w dodatku praktycznie w dzien nie spi chyba ze 15 min drzemki po piciu z piersi jak tylko probuje odłozyc go do łózeczka odrazu sie budzi i wszystko zaczyna sie od nowa :( spi tylko na spacerkach i w samochodzie i troche w nocy. Nie wiem co robic czy pozwolic mu płakac i ustalic jakis odstep miedzy posiłkami czy poprostu pozwolic mu jesc jak chce jestem załamana prosze o rade
gość
28-09-2009, 19:11:26

Witam Cię Agnieszko!Bardzo jestem ciekawa jak wygląda Twoja dieta?Bo jeżeli Twój pokarm jest mało wartościowy to nic nie będzie z tego karmienia.Jestem położną z dużym stażem i myślę ze mogłabym Ci pomóc.Napisz do mnie bozena40@interia.pl.Pozdrawiam Bożena
Początkująca
30-09-2009, 04:35:34

bardzo proszę podajcie co powinna jeść mama karmiąca piersią,żeby pokarm był lepszy:)
Początkująca
23-10-2009, 18:42:59

sprubuj dawac herbatke moze chce mu sie pic
gość
02-11-2009, 06:29:56

A może ma silny odruch ssania? A smoczek mu dajesz? Może wlasnie chce possać a Ty zamiast tego dajesz mu non stop jeść i rozpychasz żołądek wiec nic nie bedzie lepiej. Dac smoczek i przytulić malca.
A co do mało wartościowego pokarmu to sie dziwie takim stwierdzeniem bo ja zawsze spotkałam sie z opinią że nie ma czegos takiego..
Początkująca
02-11-2009, 09:31:41

Daje smoczka od poczatku i przytulam i nosze i wogóle robie wszystko dosłownie staje na głowie

gość

Dopuszczalne formaty pliku graficznego: jpg, jpeg , png.

Rozmiar zdjęcia nie powinien przekraczać 0.6MB.

Reklama:
Reklama:
Reklama: