Reklama:

problem z zaśnięciem u noworodka (4)

Forum: Pielęgnacja i rozwój dziecka

gość
17-03-2012, 22:40:15

Moja 3 tygodniowa córeczka zasypia na kilka minut po czym budzi się z płaczem.Po chwili sie uspokaja,zasypia-a po chwili to samo od nowa...
Wtajemniczona
18-03-2012, 06:19:25

A karmisz ja piersią czy butelką?
U nas przez pierwsze 3 tygodnie karmienie piersia i było wszystko dobrze zasypiala bez problemu, po tym czasie przestała się najadać i zasypiala na chwile i znowu sie budzila. Dalam jej wtedy mleko modyfikowane i zasneła bez problemu, przespala 6/7 godzin bez budzenia sie w nocy. Tak juz zostalo.
gość
18-03-2012, 11:10:21

Tak-żona karmi piersią- nasza mała potrafi przespać nawet 4 godziny jeśli już zaśnie.Problem polega na samym zaśnięciu.Kilka dni temu zmarła babcia żony i być może żal po stracie bliskiej osoby przeniósł się na małą...
Wtajemniczona
18-03-2012, 14:22:16

U nas też Mała zasypiala na ok 4 godziny jak karmilam piersią, czasem trzeba bylo ja budzić, po tych trzech tygodniach tak się zdarzyło ze nie mogla usnąć.
Ale calkiem możliwe ze te emocje po stracie bliskiej osoby przenosza sie na córeczkę. Mielismy problem że córka nie chciala w ogóle przebywac z tesciami i jeszcze moje emocje w stosunku do nich na nią się udzielaly i była katastrofa.

gość

Dopuszczalne formaty pliku graficznego: jpg, jpeg , png.

Rozmiar zdjęcia nie powinien przekraczać 0.6MB.

Reklama:
Reklama:
Reklama: