Reklama:

problem ze snem (3)

Forum: Rehabilitacja dzieci

gość
26-05-2016, 12:04:33

Moja córka odkąd skończyła 4m-ce budziła się co godzinę lub dwie w nocy....karmiłam ja piersia do 5 tego m-ca . bieganie między łóżeczku a łóżkiem nie miało końca. Szukałam pomocy wszędzie-lekarz mnie wyśmiał -ze podobno wymyślam i chciałabym mieć złote dziecko-ze widocznie taka jest. Rady innych mam też nie pomagały i tak przez 9m-cy moje zmęczenie dawało się we znaki wszystkim...kiedy córka zaczęła jeść juz treściwe posiłki wpadłam na pomysł odstawienia mleka.... dziecko od tamtej pory przesypia noce i śpi duuuuuzo spokojniej. mleko ma coś w sobie czego ona nie przyswaja. ..lekarz na to nie wpadł :-/
Początkująca
20-06-2016, 18:20:44

No cóż! Lekarze nie raz uważają się za nieomylnych. Różne są przyczyny bezsenności u dzieci. Ale czemu to my - matki - musimy szukać na to leku?
Forumowiczka
23-06-2016, 06:57:05

Dokładnie- niestety tak jest lekarze nie słuchają tego co mają matki do powiedzenia. Ja kiedyś usłyszałam od lekarza- co panik tak panikuje?
I uwierzyłam w to że moje dziecko jest zdrowe. Dobrze, że intuicja kazała mi jeszcze sprawdzić u innego pediatry i na szczęście trafiliśmy na wspaniałego [url=http://znajdzlekarza.pl/pediatra/zabki]pediatrę Ząbki[/url] dzięki czemu mój synek jest teraz zdrowy :)

gość

Dopuszczalne formaty pliku graficznego: jpg, jpeg , png.

Rozmiar zdjęcia nie powinien przekraczać 0.6MB.

Reklama:
Reklama:
Reklama: