Jestem mama 3 m-cznej córeczki.Od miesiaca coreczka ma problem skorne,,a mianowicie ma zaczerwienienia w zgieciu pod kplankami,pod pachami,na szyjce czyli tam gdzie sa fadki,dodam ze zaczerwienienia nie sa suche ani chropowate.Do tego coreczka ma szorstká skorke na nozkach,raczkach I brzuszku ,która czesto jest zaczerwieniona I do tego sucha.Jestem mama mieszkajaca w uk I tutejsi lekarze nie potrafia mi pomóc,za kazdym razem przepisuja mi inny krem.Dodam,ze karmié piersia I raczej zdrowo sie odzywiam I nie wiem co moze byc powodem tych zmian skornych.Czasem uzywam maki ziemniaczanej w miejsa zaczerwienione I musze przyzac,ze zaczerwienienie znika ale po 2-ch lub wiecej dniach wraca.Czy to moga byc zmiany na tle alergicznym?Dodam,ze uwielbiam owoce,wiec kazdego dnia jem pomarancza,mandarynke,banana,jabko no I oczywiscie nabial I warzywa Do prania uzywam proszku I plynu Fairy non bio.Szczerze mowiac nie wiem jak wygladaja zmiany skorne na tle alergicznym,wiec prosze o porade,pomoc bo nie wiem co robic I czego uzywac.Dodam,ze coreczka prawidowo sie rozwija,spi spokojnie I jest pogodna