Reklama:

Problemy z karmieniem (3)

Forum: Choroby dziecięce

gość
27-06-2018, 12:34:51

Dzieno dobrynku. Od jakiś 4 MC mamy problem z karmieniem córki a mianowicie jest bardzo mało butelkę z mlekiem tylko na spiocha (a i tez nie zawsze się udaje )po 4 razach w szpitalach (z krwi nie wyszła alergia tylko krew utahona wyszła w kale) stwierdzono nietolerancje pokarmowa i dostała mleko neocate a przy okazji miała infekcje moczu dostała antybiotyk i przy antybiotyku jadła z butli w pełni świadoma a minęło 2 tygodnie i wrocilismy do punktu wyjścia. Znów nie chce jeść i mleka z butli tylko na spiocha i znów zaczyna wymiotowac a zawsze ten sam schemat jest ok 2 tygodnie mleko .(bebiko. Bebilon.nan. nutramigen.infatrini).coś ja blokuje przed jedzeniem i nie mam pojęcia co .błagam o pomoc
gość
29-06-2018, 19:54:30

Spróbuj skontaktować się z położną albo dobrym pediatrą. Masz tutaj dobrych lekarzy, ale czytaj opinię koniecznie https://ranking.abczdrowie.pl/
gość
22-07-2018, 17:08:44

wizyta u dobrego pediatry oczywiście konieczna; ja z własnego doświadczenia mogę polecić ci probiotyk, który mojej malutkiej dawałam, FFBaby; tym bardziej jak antybiotyk dziecko dostaje, czy jest sztucznym mlekiem karmione, to jak najbardziej wskazany; wtedy ta flora jelitowa lepiej jakby się kształtuje;

gość

Dopuszczalne formaty pliku graficznego: jpg, jpeg , png.

Rozmiar zdjęcia nie powinien przekraczać 0.6MB.

Reklama:
Reklama:
Reklama: