Reklama:

Pytanie Prosze o pomoc (8)

Forum: Pielęgnacja i rozwój dziecka

Początkująca
16-05-2011, 07:13:25

od jakiegos czasu staramy sie z narzeczonym o dziecko 2 miesiace nie miałam miesiączki jednak wczoraj dostałam:( jest inna niz zawsze na caly dzien moglaby mi wystarczyc jedna podpaska . mam mdłośći zgage czasami swedzi mnie pepek czesto chodze siusiu czy mozliwe ze jestem w ciazy? prosze o pomoc bo juz nie wiem co o tym myslec
Początkująca
16-05-2011, 10:05:58

Takie plamienie międzymiesiączkowe,które wypada zwłaszcza w terminie przypadającej miesiączki może świadczyć o ciąży.Aby się o tym przekonać można wykonać test ciążowy taki z apteki,a najlepiej udać się do ginekologa, który zleci badanie B HCG ,oraz potwierdzi ciążę w badaniu USG
Początkująca
16-05-2011, 14:18:52

czy ten test ciążowy powinnam zrobić teraz czy jak skonczy sie plamienie?
Początkująca
17-05-2011, 19:38:37

Ten test należy zrobić z porannego moczu,może być podczas plamienia.
Agnieszka Boratyńska Położna Szpital Specjalistyczny Św.Zofii w Warszawie. Patronem porad jest producent Alantanu i Alantan Plus oraz linni dermo kosmetyków alantandermoline
Początkująca
18-05-2011, 18:08:44

jesli nie wykonam go rano to wynik moze byc błędny? wykonałam go ok godziny 17 i wyszło że nie jestem w ciążyna tescie bylo napisane ze nie ma znaczenia godzina plamienie wczoraj ustało trwało 3 dni . a brzuch dalej boli :( pomocy co dalej robic kolejny test ?
Początkująca
19-05-2011, 10:47:44

Myślę ze następnym krokiem powinna być wizyta u ginekologa.
Agnieszka Boratyńska Położna Szpital Specjalistyczny Św.Zofii w Warszawie. Patronem porad jest producent Alantanu i Alantan Plus oraz linni dermo kosmetyków alantandermoline
Początkująca
19-05-2011, 13:30:57

chciałam jeszcze dodac ze plamienie ustało po 3 dniach wczoraj kochałam się ze swoim narzeczonym i plamienie powróciło:( co to moze byc?
Początkująca
21-05-2011, 19:26:13

W dalszym ciągu proponuję wizytę u ginekolog.

gość

Dopuszczalne formaty pliku graficznego: jpg, jpeg , png.

Rozmiar zdjęcia nie powinien przekraczać 0.6MB.

Reklama:
Reklama:
Reklama: