Reklama:

Roczne dziecko - ,mało je i pije, upały, ząbkowanie (2)

Forum: Żywienie dzieci

gość
11-05-2016, 01:36:47

Witam. 1-2 doby moje maleństwo wyraźnie mało zaczęło jeść i pić, jeszcze jeść, ale pić? Pieluchy często ma tylko nieco mokre, a teraz rozpoczęły się upały.
Boję się odwodnienia
Martwi mnie picie, dziś w nocy mnie obudziła, i o dziwo nie chciała jeść kaszki jak zawsze, nawet spróbować, wypiła tylko troszkę ! wody, a prawie zawsze w nocy jak budzi to chętnie coś zjadła, i wypiła.
Pieluchy są dość mocno suche :(
Moją mamę boli gardło, ... może to przeszło na maleństwo? ale ona nie jest zbyt głodna, ale pić... to mnie martwi....
gość
11-05-2016, 01:38:30

mewablekitna 2016-05-11 03:36:47
Witam. 1-2 doby moje maleństwo wyraźnie mało zaczęło jeść i pić, jeszcze jeść, ale pić? Pieluchy często ma tylko nieco mokre, a teraz rozpoczęły się upały.
Martwi mnie picie, dziś w nocy mnie obudziła, i o dziwo nie chciała jeść kaszki jak zawsze, nawet spróbować, wypiła tylko troszkę ! wody, a prawie zawsze w nocy jak budzi to chętnie coś zjadła, i wypiła.
Pieluchy są dość mocno suche :(
Moją mamę boli gardło, ... może to przeszło na maleństwo? ale ona nie jest zbyt głodna, ale pić... to mnie martwi....
Mała ma humor, jest bardzo ruchliwa, nie zauważyłam ażeby jej coś innego dolegało

gość

Dopuszczalne formaty pliku graficznego: jpg, jpeg , png.

Rozmiar zdjęcia nie powinien przekraczać 0.6MB.

Reklama:
Reklama:
Reklama: