Reklama:

Rozszerzanie diety 6 miesiecznego dziecka (5)

Forum: Karmienie niemowląt

gość
11-01-2018, 11:44:00

Witam moj synek dzisiaj konczy 6 miesiecy, od urodzenia na piersi, od kilku dni probuje wprowadzic owoce jabluszka banany, zupki i kupcze i gotowane samodzielnie i nic. Wszystko jest wypluwane zaciska usta jak widzi łyżeczkę, malo tego dlawi sie nie potrafi polknac. Jest to moje 4 dziecko i widze problem. Z poprzednimi dziecmi nie bylk problemu przynajmniej nie pamietam😉 piers kilka razy w ciagu dnia i w nocy do 3 x. Prosze o wslarcie .
gość
24-03-2018, 19:46:24

mam to samo. Na dodatek nie chce butelki ani z mm ani z moim mlekiem, nie chce deserow ani obiadow. tylko mleko z cyca. Tydzien zrobie jej przerwy i wroce do tematu.
gość
25-03-2018, 09:31:02

Moj nie chciał butli tez i próbowałam różnych butelek z różnymi smoczkami podoasowala mu jedynie Canpol babies butelka z tzw "okrągłym" smoczkiem wąska szyjka i mały zjadał chętnie. Wszystkie te butle przypominające pierś odrzuca. Teraz zjada w zasadzie z każdej butli. 3 dni walczyłam zanim i się udało. Niestety u nas nocne problemy z brzuszkiem są, tez rozszerzyliśmy dietę mały trochę tym pluje i nie chce zbyt jeść ale ma jeszcze czas bo ma 5 miesięcy. Narazie próbujemy. Natomiast czy mu daje coś innego zamiast cyca czy nie to od kilku dni mam nocną masakrę:(
gość
25-03-2018, 10:25:52

Moj nie chciał butli tez i próbowałam różnych butelek z różnymi smoczkami podoasowala mu jedynie Canpol babies butelka z tzw "okrągłym" smoczkiem wąska szyjka i mały zjadał chętnie. Wszystkie te butle przypominające pierś odrzuca. Teraz zjada w zasadzie z każdej butli. 3 dni walczyłam zanim i się udało. Niestety u nas nocne problemy z brzuszkiem są, tez rozszerzyliśmy dietę mały trochę tym pluje i nie chce zbyt jeść ale ma jeszcze czas bo ma 5 miesięcy. Narazie próbujemy. Natomiast czy mu daje coś innego zamiast cyca czy nie to od kilku dni mam nocną masakrę:(
gość
25-04-2018, 03:33:56

spróbuj z łagodnymi smakami, polecam Ci słoiczki ekologiczne z Holle, one sa naprawde super do wprowadzania nowych smaków. bez dodatków to wszystko smakuje o wiele łagodniej i naturalniej, a słoiczki nie zawierają ani cukru ani soli.

gość

Dopuszczalne formaty pliku graficznego: jpg, jpeg , png.

Rozmiar zdjęcia nie powinien przekraczać 0.6MB.

Reklama:
Reklama:
Reklama: