Reklama:

skaza bialkowa (2)

Forum: Przypadki pediatryczne

Początkująca
31-07-2009, 08:07:00

WITAM MAM NA IMIE KASIA,JESTEM MAMA TRZY-MIESIECZNEGO CHLOPCA,DO TEJ PORY KARMILAM SYNKA PIERSIA I NIE MIELISMY ZADNYCH PROBLEMOW ALE OSTATNIO ZAUWAZYLAM,ZE ZANIKA MI POKARM W PIERSIACH I PO KONSULTACJI Z LEKARZEM ZACZELAM DOKARMIAC SYNKA MLEKIEM MODYFIKOWANYM.NIESTETY KIEDY PODAJE MOJEMY SYNKOWI BUTELKE ON STRASZNIE ZACZYNA PLAKAC,PODCZAS PRZELYKANIA CZASAMI SIE DLAWI,CZASAMI TYLKO TRZYMA SMOCZEK W BUZI ALE BARDZO RZADKO SAMODZIELNIE CIAGNIE I PODCZAS KARMIENIA MUSZE Z NIM CHODZIC I TRZYMAC GO W POZYCJI PIONOWEJ TRWA TO DOPIERO TYDZIEN ALE ZAUWAZYLAM,ZE PODCZAS JEDZNIA WYCHODZA MU CZERWONE PLAMKI,KTORE PO PARU MINUTACH GINA.BARDZO PROSZE O PORADE,MOZE TYLKO PANIKUJE A MOJ SYNEK POTRZEBUJE CZASU ZEBY SIE PRZESTAWIC Z PIERSI NA BUTELKE DZIEKUJE ZA KAZDA RADE,WSZYSTKIE SA DLA MNIE CENNE POZDRAWIAM
[addsig]
sisia
Liderka opinii
31-07-2009, 10:06:00

Witam!
Objawy mogą, ale nie koniecznie muszą przemawiać za reakcją alregiczną. Za taka reakcją przemawiałyby: obciążenie rodzinne alergią (rodzice lub rodzeństwo z alergią nie tylko pokarmową), dieta z ograniczenniem produktów mlecznych stosowana przez mamę w trakcie karmienia naturalnego i poprawa po włączeniu mieszanki bezmlecznej (hydrolizat serwatki lub kazeiny).
[addsig]
Pozdrawiam! Agnieszka Krzywicka Ekspert Medforum Śląskie Centrum Pediatrii w Zabrzu

gość

Dopuszczalne formaty pliku graficznego: jpg, jpeg , png.

Rozmiar zdjęcia nie powinien przekraczać 0.6MB.

Reklama:
Reklama:
Reklama: