Reklama:

wasza opinia będzie dla mnie cenna (2)

Forum: Przypadki pediatryczne

gość
03-03-2020, 09:15:12

Nie jestem pewna czy moje pytanie zamieszczam we właściwej części forum - nie mam doświadczenia, jednak Wasze opinie będą dla mnie bardzo cenne. Pewnie większość z Was ma dzieci w różnym wieku i możecie mi pomóc wyrażając swoją opinię. W skrócie: kiedy byłam dzieckiem nikt specjalnie nie interesował się moim stanem zdrowia. Poza wykonaniem koniecznych badań i szczepień w wieku niemowlęcym i wizytach u internisty kiedy miałam np. grypę nie robiono mi żadnych badań. Mam teraz trochę problemów ze zdrowiem w dorosłym życiu, jak dotąd nie udało się ich zdiagnozować. Zastanawiam się czy moje dolegliwości nie mają swojej przyczyny w dzieciństwie, czy nie chorowałam na coś już jako dziecko ale nikt się nie zorientował że coś mi dolega. Napiszę krótko co sprawiało mi problem kiedy byłam w wieku przedszkole/wczesna podstawówka (wczesniejszego okresu nie pamiętam). 1/ Nadmierna senność, jesli nikt mnie nie budził potrafiłam wstać o 14stej 2/ Ciągłe zmęczenie, powolność, brak energii 3/ Objadanie się, nadmierna masa ciała 4/ bóle nóg, odczuwałam to jako bóle kości lub stawów 5/ zawsze ciemne cienie wokół oczu 6/ słabe i rzadkie włosy, blada cera 7/ słabe mięśnie, szybkie meczenie się - nie mogłam przebiec nawet kawałka
gość
31-03-2021, 14:22:51

Anemia?

gość

Dopuszczalne formaty pliku graficznego: jpg, jpeg , png.

Rozmiar zdjęcia nie powinien przekraczać 0.6MB.

Reklama:
Reklama:
Reklama: