Reklama:

wszy u dziecka (2)

Forum: Pielęgnacja i rozwój dziecka

gość
09-10-2018, 10:23:21

Dziewczyny co pmoże na wszy? W przedszkolu jest plaga wszy u dzieci, sprawdzam córci głowę codziennie i chcę być na wszelki wypadek przygotowana jakby i u niej się pojawiły
gość
09-10-2018, 18:56:24

współczuję, przechodziłam to niestety już w tym roku, wszyscy rodzinnie zrobiliśmy sobie kurację z parasidose, 15 minut i po wszach, oby znów ktoś nie przyniósł z przedszkola, bo przyjdzie oszaleć, niestety przed tym się nie ucieknie, gdzie dzieciaki tam i wszy się zdarzają

gość

Dopuszczalne formaty pliku graficznego: jpg, jpeg , png.

Rozmiar zdjęcia nie powinien przekraczać 0.6MB.

ZOBACZ INNE DYSKUSJE

gość
wszy u dziecka
Dziewczyny co pmoże na wszy? W przedszkolu jest plaga wszy u dzieci, sprawdzam córci głowę codziennie i chcę być na wszelki wypadek przygotowana jakby i u niej się pojawiły
Najlepszy krem na oparzenia? Maść albo żel?
Witajcie co polecacie na oparzenia u dziewczynki około 10 lat. Poparzenie olejem, żeby ładnie się to zagoiło?
gość
Noszę pampersy
Mam 13 lat i raz niechcący zmoczyłem się do łużka bo może się zdarzyć. I mama zaczeła mi zakładać pampersy kupiła mi chłopięce rajstopy i na noc zamiast piżamy zakładała mi pampersa rajstopy i koszulkę zapinanom od dołu takom jak małym dzieciom. Raz moja dziewczyna przyszła do mnie na nockę ale gdy był wieczór i moja dziewczyna jeszcze o niczym nie wiedziała to moja mama weszła do pokoju i zaczeła mnie przebierać w pampersa rajstopy i koszulkę dla dzieci. Wszystko wytłumaczyłem mojej dziewczynie. Rodzice dziewczyny byli bardzo pomocni i znali dobrze się z moimi rodzicami a z powodu że moja dziewczyna mieszkała blisko więc jej rodzice z kazali do mnie codziennie przychodzić bo uważali że się dobrze znamy l. Ja się wstydziłem a ona też się wstydziła i dzisiaj przychodzi do mnie 8 raz lecz nadal się bardzo lubimy
gość
czym czyścicie uszy dziecka?
czy myślicie, że spray do uszu zawierający olejki jest bezpieczniejszy dla dzieci niż stosowanie patyczków ?
Reklama: