W lux medzie mają pakiet Morelka dla dzieci od urodzenia do 4 r.ż. Masz tam opiekę doświadczonych lekarzy, diagnostykę laboratoryjną , profilaktykę i sporo innych. Ogólnie zakres dosyć szeroki.
Moja córka z niego korzystała i wszystko świetnie działało. Zawsze miałyśmy dostęp do specjalistów, szczepienia i przegląd stomatologiczny też był w pakiecie, a lekarze przemili. Teraz zastanawiam się jaki wybrać następny bo mała skończyła 4 latka.
To dobry pakiet, tez od lat korzystam z lux medu i dla dziecka i dla siebie opłacam abonament. Zawsze mamy bardzo dobrą opiekę. Termin i miejsce dogodne za każdym razem. Super rzecz.
Ja też jestem zadowolona z lux medu, dla synka mam tam pakiet morelka. DO pediatry dostaję się w ten sam dzień, mam tam szeroką profilaktykę, szczepienia. Dziecko mam tam zawsze porządna opiekę.
Jeśli chodzi o tę stronę, to ja tam znalazłam doświadczonego lekarza rodzinnego https://ranking.abczdrowie.pl/s/lekarz%20rodzinny Leczymy się u pani Aleksandry Jędrych w Luxmedzie i jesteśmy bardzo z niej zadowoleni ;)