Reklama:

Zaparcia (6)

Forum: Karmienie niemowląt

Początkująca
15-02-2018, 13:09:52

Witam panstwa
Chciałabym prosić o pomoc/poradę ponieważ mam 3 miesięcznego syna i bardzo niepokoją mnie jego kupki. Dzisiaj nie mógł zrobić więc podałam mu czopka lecz całego nie wkładam tylko troszkę by pobudzić wydalanie. Po chwili zrobił troszkę i zauważyłam w pieluszce jeszcze jednego czopka. Aż się zdziwilam, wzięłam przez husteczke i był konsystencji sera i bardzo nieprzyjemny zapach miał? Co to może być czy to taki koreczek mu się zrobił i nie mógł się wyproznic czy to czopek zprzed tygodnia?
Proszę o pomoc
gość
20-02-2018, 14:13:09

Może daj dzieciom jakiś probiotyk. Ja swojemu jak było małe dawałam trilac i jakość kupy córki znacznie się wtedy poprawiła.
Początkująca
20-02-2018, 20:19:11

podaje floractin krople odpierwszego tygodnia
Początkująca
21-02-2018, 12:12:54

To na pewno nie czopek sprzed tygodnia. Niemowlakom często zdarza się w tym okresie życia nierobienie kupy.
Początkująca
21-02-2018, 19:01:51

A mam jeszcze pytanie bo jak robi kupke to w poeluszce są takie grudki i jak je rozdrobniony to taki serek co to może być bo dzisiaj taki 1cm koreczek był w pieluszce. Czy to coś poważnego czy to normalne? A może to jakiś niestrawiony pokarm
gość
22-02-2018, 14:28:54

Ja podaję mojemu synkowi trilac na problemy z kupką. Dosyć szybko przechodzi. Proponuję spróbować.

gość

Dopuszczalne formaty pliku graficznego: jpg, jpeg , png.

Rozmiar zdjęcia nie powinien przekraczać 0.6MB.

Reklama:
Reklama:
Reklama: