Reklama:

Jaki samochód kupić? (15)

Forum: Mama po godzinach

Początkująca
20-02-2018, 12:39:17

Co ma mandat do wyboru samochodu? :D Mandat się dostaje za złą jazdę, no chyba, że był w tak złym stanie technicznym, albo bez przeglądu.
gość
21-05-2018, 09:25:04

Treść zablokowana przez moderatora

gość
05-07-2018, 12:59:38

Treść zablokowana przez moderatora

Początkująca
27-07-2018, 12:57:51

Zależy kto czego potrzebuje.
Początkujący
27-02-2019, 09:22:17

expert14 2018-07-27 14:57:51
Zależy kto czego potrzebuje.
Dokładnie, jeden się zadowoli małym miejskim autem, a drugi będzie wolał sportową bryczkę.

gość

Dopuszczalne formaty pliku graficznego: jpg, jpeg , png.

Rozmiar zdjęcia nie powinien przekraczać 0.6MB.

ZOBACZ INNE DYSKUSJE

gość
Zwierzę w domu
Czy w waszych domach są jakieś zwierzaki? My na początek wzięliśmy kota, ale szybko okazało się, że nasza córka ma alergię na koty i musieliśmy się go pozbyć. Przeprowadził się do babci. Po jakimś czasie zdecydowaliśmy się wziąć pieska. No i mamy małego szczeniaczka. Jesteśmy na etapie wyboru najlepszej karmy dla niego. Jakieś porady?
gość
wiecznie zniszczone buty
Dziewczyny też Wasze dzieciaki niszczą ekspresowo buty? U mojego to parę dni czasai wystarczy i już buty porozwalane, porozklejane, nie wiem czy to po prostu buty takie kiepsie czy mój syn ma taki talent. Da się takie buty jeszcze uratować?
gość
apteka dla seniora
Znacie jakieś tanie apteki?? Szukam czegoś dla mamy, wydaje dużo na leki, apteki online odpadają
gość
ból pleców od dźwigania
Mamusie macie swoje sposoby na ból pleców? nie karmię piersią więc zazwyczaj po prostu biorę coś od bólu, ale nie chcę w kółko brać tabletek. Mój bąbel już swoje waży a ciągle chce na ręce :(
Reklama: