Reklama:

Komentarze do: Nie mogę zajść w ciążę. Kiedy udać się już do lekarza? (24)

Forum: Ciąża i poród

Początkująca
24-10-2016, 08:33:29

Gość dziękuje! Jakoś tak lepiej się człowiekowi robi jak słyszy takie pozytywne słowa :) Mam nadzieję, że wszystko będzie dobrze, a powiedz mi, jak u Ciebie wygląda sytuacja ?:)
Początkująca
02-11-2016, 21:25:27

Samanta jak poszłaś do Invicta to będzie na pewno dobrze:) ja tez tam się leczyłam no i jestem mama Janka ;) ooo to teraz nawet nie masz się co martwic, już oni wiedza jak się zająć takimi sprawami ;) powodzonka i pisz jak u Ciebie idzie leczenie bo jestem bardzo ciekawa:)
gość
27-04-2017, 14:09:37

Leczę się naprotechnologicznie od roku. Już na pierwszej wizycie zostaliśmy z mężem gruntownie przebadani. Okazało się, że mam PCO, rozchwiane hormony, chorą trzustkę, endometriozę i niedrożny jajowód. W klinice In Vitro powiedzieliby mi, że jedynym wyjściem jest zapłodnienie pozaustrojowe. Na szczęście trafiliśmy do Instytutu Rodziny - tam po kolei zaradzili wszystkim moim problemom (operacyjne bądź farmakologicznie). Wyniki męża - ciężka oligozoospermia - także klasyfikowałby go tylko na In Vitro. Lekarze Napro odkryli jednak, że przyczyną tak słabego nasienia były żylaki powrózka nasiennego. Po ich operacyjnym usunięciu i dodatkowej suplementacji zarówno hormonalnej (clostilbegyt/letrozol) jak i witaminowej (l-karnityna, astaksantyna, koenzym q10, witamina E) wyniki znacznie się poprawiły. Polecam opinie innych par ze strony www.naproinfo.pl
gość
23-05-2019, 06:11:55

Treść zablokowana przez moderatora

gość

Dopuszczalne formaty pliku graficznego: jpg, jpeg , png.

Rozmiar zdjęcia nie powinien przekraczać 0.6MB.

Reklama:
Reklama:
Reklama: