Reklama:

Komentarze do: Szczepienia u dzieci - powikłania (22)

Forum: Profilaktyka i szczepienia

gość
02-06-2016, 09:32:16

Myśle, że możesz zaszczepić :) Zaszkodzić to pewnie nie zaszkodzi, a może jednak pomoże, zwłaszcza, że zapalenia uszu często są wywoływane właśnie przez pneumokokoki.
gość
30-06-2016, 12:08:40

Przed zaszczepieniem warto wiedzieć, że występuje nop https://www.youtube.com/watch?v=7dUzU53fjVM

gość

Dopuszczalne formaty pliku graficznego: jpg, jpeg , png.

Rozmiar zdjęcia nie powinien przekraczać 0.6MB.

ZOBACZ INNE DYSKUSJE

Plamki przy infekcjach wirusowych
U mojego dziecka od pol roku pojawia sie pokrzywka na twarzy w czasie przeziebienia, temperatury. Zawsze kiedy pojawia sie plamki na twarzy to wiem juz ze bedzie synek chory. Czy u kogos dziecko tez tak mialo?
Pieluchy jedno czy wielorazowe?
Masz małe dziecko, które wymaga jeszcze asysty pieluszki? Świetnie! Powiedz, z jakiego rodzaju pieluch korzystasz i dlaczego. Czy jednorazowe to wygoda i oszczędność czasu? A może aspekt ekologiczny bierze górę i stąd wybór pieluch wielorazowych? 🌍👶💚 Koniecznie daj znać w komentarzu! 👇
gość
Zgrubienie na piersi u 12 latki
Witam, u mojej 12 letniej Córki zauważyłam na lewej piersi zgrubienie, Córka mówi że przy dotyku ją boli. Dodam że jeszcze nie zaczęła dojrzewać piersi jej nie rosną.Jedna miers ma zupełnie płaska a w drugiej widoczne jest to zgrubienie. Chciałam się poradzić bo trochę mnie to niepokoi. Możliwe że właśnie zaczynają jej rosnąć piersi. Ale Myślę żeby udać się do pediatry. Będę wdzięczna że wszelkie odpowiedzi. Pozdrawiam
Chcemy poznać Twoją opinię!
Cześć! 🌟 Chcielibyśmy jako Redakcja Serwisu poznać Twoją opinię na temat tworzonych przez nas treści: newsów, porad i artykułów pochodzących spod pióra lekarzy, a także copywriterów medycznych. Twoim zdaniem jakich tekstów brakuje na platformie albo której tematyce poświęciliśmy zbyt mało przestrzeni wydawniczej? 📚 Czekamy na sugestie, które pozwolą nam rozwijać ForumPediatryczne.pl. 🩺💡 Dużo zdrowia! Redakcja 😊
Reklama: