Siemka mam 15 lat i chodzę do 8 klasy i na zajęcia z karate, piłki i siatkówki i się troszeczkę moczę w dzień i w nocy czasami zdążę do toalety czasami nie i nie mówiłem jeszcze nikomu i nie wiem jak to powiedzieć rodzicom, znajomym nie chce nosić żadnych wkładek czy majtek chłonnych na wszelki wypadek z jelitami wypatrzyłem pieluchy z pasem biodrowym Tena Flex Maxi te najchłonniejsze bo jak już to chciałbym coś w co mógłbym sikać jak bym nie miał czasu na toalety czy nie byłoby w pobliżu czy wogule by mi się nie chciało iść do łazienki np. ja często skręcam kostki i mam gipsie tak to miałem kaczkę i nie wygodnie mi było słyszałem że Tena Flex są chłonne i cienkie (jak ktoś wie jaką maxi ma chłonność w mililitrach to niech napisze) tylko jak się na wf czy na zajęciach sportowych przebierać żeby znajomi nie zobaczyli pieluchy, niewiem jak o tym powiedzieć rodzicom i znajomym, na pieluchy jestem przygotowany jak widać, i czy takie pieluchy dla dzieci marki pampers są bardziej chłonne od najchłonniejszych pieluch Tena i Seni z góry dzięki za pomoc.
Jak ktoś wi jak dane pieluchy maja chłonność w mililitrach to niech napisze:
Najchłonniejsze marki pampers
Seni Super Quadro
Seni Super Trio
Seni Optima Trio (Quadro chyba nie ma jak są to piszcie)
Tena Flex Maxi
Tena Maxi (te pieluchy z rzepami na noc)
Z góry dzięki za pomoc.
P.S.
Czasami żeby nie było widać że popuszczam wkładam z przodu wkładkę z papieru albo waty, nie wiem czy to dobry pomysł piszcie.