Reklama:

problem z mlekiem Nan 1 Activ (56)

Forum: Żywienie dzieci

Początkująca
25-02-2016, 16:32:58

Kiedy przechodziliśmy na butelkę, byłam w prawdziwej kropce. Ilość rodzajów mleka modyfikowanego, jaką zobaczyłam w naszym hipermarkecie, przerosła moje oczekiwania. Zupełnie nie wiedziałam, na jakie mleko mam się zdecydować....Nan, Bebiko, Bebilon...Czytałam skład kolejnych mieszanek niewiele mi mówił...Nie ukrywam, że kierowałam się głównie ceną...Wybrałam Nan.
Początkująca
26-02-2016, 08:47:06

Przy mleku modyfikowanym niestety bardzo często zdarzają się różne nieprzyjemne dolegliwości takie jak ulewanie, problem z kupką. Ale to kwestia wyboru. Nasz synek miał problemy z brzuszkiem. Byłam załamana. Pediatra poleciała nam kupić mleko Nan Pro 2 z L.reuteri - było trochę droższe niż zwykłe, ale efekt natychmiastowy. Trzeba szukać i próbować do skutku.
Początkująca
28-02-2016, 20:37:10

Też podawaliśmy mleko Nan Pro 2 z L. reuteri i byliśmy zachwyceni. Mleko faktycznie kosztuje trochę więcej niż inne mieszanki, ale jakość idzie w parze z ceną. Warto zainwestować, żeby uniknąć cierpienia dziecka. Polecam.
gość
04-12-2016, 16:02:24

Witam :( u nas wygląda to tak... Od rana wrzask, przed jedzeniem wrzask, po jedzeniu wrzask, przed kupka wrzask, po kupce wrzask, przed spaniem wrzask, w czasie spania prezencie i steki, po spaniu wrzask i tak w kółko od 3 tygodni tj od urodzenia. Kropelki Lefax ( chyba) mleko nutramigen, masaże, noszenie, aplikacje w telefonie mało co pomagaja... Ogólnie katastrofa. Co zrobić? Nic, amfa i 3 miesiące bez snu i odpoczynku. Pozdrawiam
gość
31-12-2016, 07:28:28

No dziecko ma ewidentnie kolki u mojej obecnie 2 miesięcznej córki bardzo pomaga stały rytm dnia jesli juz ktoś nas odwiedzi po poludniu a przerwie jej drzemkę wyje jeśli nie wyjde o 12 z nią na spacer wyje wiec musze robic wszystko jak w zegarku i po problemie radze spróbować zmiany mleka na przeciw kolkowe powodzenia
gość
03-06-2017, 20:07:11

u nas problem byl jeszcze inny. Maly na poczatku mial straszne zaparcia zwlaszcza jak wprowadzilismy mu do diety mleko modyfikowane gdy wrocilam do pracy. doslownie masakra... brzuszek mial nabrzmialy i ewidentnie czul sie z tym bardzo zle ;/ lekarz doradzil aby podawac mu przez jakis czas dicopeg junior i w sumie rzeczywiscie brzuszek zaczal pracowac bo nagle i kupki byly normalnie i caly proces trawiennu wrocil do normy :) Elka

gość

Dopuszczalne formaty pliku graficznego: jpg, jpeg , png.

Rozmiar zdjęcia nie powinien przekraczać 0.6MB.

Reklama:
Reklama:
Reklama: