Reklama:

Śpiączka cukrzycowa - pomóżcie Nam!!!! (14)

Forum: Pediatria - grupa dla rodziny i pacjenta

gość
06-01-2016, 18:13:45

Proszę mi pomóc, mój przyjaciel zapadł w śpiączka podobno miał zero cukru we krwi, został wybudowany ale nie ma z nim kontaktu, leży takie warzywo i żyje w nieświadomości, ma swój świat, co robić? Błagam pomocy!
gość
17-09-2016, 12:39:34

Ja też mam cukrzycę w 2007r w styczniu w padłam w śpiaczkę byłam w bardzo cieżkim stanie leżałam tylko tydzień w śpiączce.jak obudzilam się wiedziałam tylko że mam córeczkę o imieniu Agnieszka która ma roczek nic wiecej nawet swojego imienia.nie moglam chodzić długie rozmowy meczyły mnie.dziś chodzę mam 10còrke i cieszę się każda chwilą która dostałam.
gość
17-09-2016, 13:04:39

Jeszcze dodam że to prawda osoba w śpiączce wszystko słyszy.ja nic nie widziałam ale słyszałam.dla tego wierzę w to że można z tego wyść jedno wiem że nie chciałam zostawić córeczki kocham ja bardzo mocno stąd ta chęć życia.wiem że to nie wiarygodne ludzie mówią że to nie możliwe.Ale warto wierzyć dziś jestem szczęśliwą mama mimo tego co przeszłam jestem dziś tu i postanowiłam to wszysto napisać. Po to by nie trać nadzieji lekarz mówił że jedną nogą na tamtym świecie byłam a wiedz jednak można
gość
30-01-2020, 20:03:22

Treść zablokowana przez moderatora

gość

Dopuszczalne formaty pliku graficznego: jpg, jpeg , png.

Rozmiar zdjęcia nie powinien przekraczać 0.6MB.

Reklama:
Reklama:
Reklama: