Reklama:

uporczywy kaszel u dziecka którego nie mogę wyleczyć (15)

Forum: Choroby dziecięce

gość
20-03-2018, 20:16:39

robicie inhaacje dzieciom? wczesniej jakos bylam sceptyczna ale dzieciaki mi chorowały ciagle i za kazdymr azem długo im się kaszel utrzymywał, lekarz kazał robić inhalacje budixonem neb, kupilam inhalator i robilam im dwa razy dziennie, na szzescie nie marudziły ze muszą siedziec z inhalatorem, wazne ze to dzialało
gość
11-04-2018, 12:12:53

moje dzicko tak właśsni ejakoś pokasluje, dałam mu leki od alergii ale kaszel jakos nie przechodzi, zapisałam sie na jutro do lekarza i zobaczymy co powie, zaytam o te ihalcje
gość
28-04-2018, 09:26:11

próbowaliśce inhalacji na kaszel? u nas to ostatnie odkrycie, widze ze dziecku to szybko pomaag, pediatra zalecił budixon neb, paę dni i po kaszlu, a wczesniej to się tygodniai to potrafiło ciągnąć i nic ni epomagało, warto się zaptrzyjaźniz z inhalatorem
gość
11-05-2018, 15:29:26

muszę podpytać lekarza o ten budixon, synek jakiś ma taki ciągnący się kaszel i za nic nie można się go pozbyć, a rózych leków próbowałam, non stop bierze jakieś od alergii ale to chyba nie to, oby to nie była astma
gość
24-08-2018, 15:09:03

Słuchajcie, ja też myślałam że to jest infekcja. W konsekwencji podawałam leki na przeziębienie, zamiast na alergię. Suchy kaszel ustąpił po podaniu alertecu. W konsekwencji robiłam dziecku testy i wyszło uczulenie na pyłki.

gość

Dopuszczalne formaty pliku graficznego: jpg, jpeg , png.

Rozmiar zdjęcia nie powinien przekraczać 0.6MB.

Reklama:
Reklama:
Reklama: