Reklama:

Zatrzymanie się wypróżniania u niemowlęcia dwumiesięcznego (15)

Forum: Żywienie dzieci

Początkująca
20-02-2015, 17:50:39

Aż serce się kraje że tai maluszek cierpi...:(
Polecam http://www.studia-bydgoszcz.edu.pl/
gość
19-11-2015, 18:15:47

U nas pomaga sok jablkowy (3 lyzeczki wycisnietego soku + 3 lyczeczki przegotowanej wody) i do tego przy probie wyproznienia delikatny masaz odbytu.
gość
20-12-2015, 19:42:18

Mój syn nie robi kupy już tydzień, ale nie mogę powiedzieć, żeby się męczył. Jest pogodnym, radosnym 3-miesiecznym niemowlakiem. :) Nie boli go brzuch, je normalnie-karmiony wyłacznie piersią. Bąki puszcza takie, że nos wykręca!!!!
gość
15-08-2016, 11:20:05

mój chlopiec raz nie zrobil kupy przez 8 dni. i bynajmniej się nie meczyl. caly czas był spokojny, usmiechniety i radosny. gdyby było inaczej nie pozwoliłabym sobie na tak długie czekanie. ale poszlo i jest ok.
ze starsza coreczka miałam ten sam problem i gdy skonczyla 4 mies zaczelam jej dawac jabłuszka ze słoiczka i problem się skonczyl.
gość
07-07-2017, 20:00:22

Witam. Moja malutka ma 7 tygodni i od 2tyg nie może zrobić sama kupki raz czekalam 4dni ale musialam jej pomoc ponieważ bardzo sie prezyla wierzgala nóżkami i rączkami Bardzo sie prezy wysila az czerwona sie robi i tylko Gazy puszcza ale kupka nie idzie dopiero jak jej pomogę czopkiem to wtedy ale nie chce jej dawać ich za często wiec chciałabym sie zapytać jak mogę jej pomoc?

gość

Dopuszczalne formaty pliku graficznego: jpg, jpeg , png.

Rozmiar zdjęcia nie powinien przekraczać 0.6MB.

Reklama:
Reklama:
Reklama: